pendik escort bayan
ak

Allianz Türkiye'den "Dünya Saati"ne Destek

Spor 27.03.2017 - 13:23, Güncelleme: 27.03.2017 - 13:23
 

Allianz Türkiye'den "Dünya Saati"ne Destek

Allianz Türkiye, tüm dünyada iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Dünya Saati uygulamasına bu yıl da destek verdi

İSTANBUL (AA) - Allianz Türkiye, 25 Mart Cumartesi günü 10. kez yapılan Dünya Saati etkinliği kapsamında ışıklarını kapattı.Şirket açıklamasına göre, Allianz Türkiye, tüm dünyada iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (World Wide Fund For Nature - WWF) öncülüğünde düzenlenen Dünya Saati uygulamasına bu yıl da destek verdi.Türkiye'nin, Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Platin sertifikasına sahip "ilk" kulesi olan Allianz Tower'ın ışıkları 25 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında 1 saat süreyle söndü.Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Türkiye Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Ofisi Direktörü Burçun İmir, şunları kaydetti:"Allianz Türkiye olarak 2010'dan bu yana karbon salımımızı çalışan başına yüzde 60'a yakın oranda azaltmayı başardık. Hedefimiz tüm Allianz Grubu şirketleri gibi 2020'ye kadar yüzde 30 oranında karbon salımımızı düşürmek. Sektörün tek sürdürülebilirlik strateji ve modeline sahibiz. Sürdürülebilirlik komitemizde aldığımız hedef bu yıl içinde Allianz Grubu'ndaki 150'ye yakın yeşil işlerden 3'ünü Türkiye'ye uyarlayabilmek.Oluşturduğumuz performans paneli ile yıl boyunca sürdürülebilirlik performansımızı ölçümleyerek takip edeceğiz ve sürdürülebilirliği tüm işlerimizin merkezinde tutacağız. Türkiye'nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower'ın ışıklarını da Dünya Saati'nde bu adımlarımızın işareti olarak kapattık."
Allianz Türkiye, tüm dünyada iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Dünya Saati uygulamasına bu yıl da destek verdi

İSTANBUL (AA) - Allianz Türkiye, 25 Mart Cumartesi günü 10. kez yapılan Dünya Saati etkinliği kapsamında ışıklarını kapattı.

Şirket açıklamasına göre, Allianz Türkiye, tüm dünyada iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (World Wide Fund For Nature - WWF) öncülüğünde düzenlenen Dünya Saati uygulamasına bu yıl da destek verdi.

Türkiye'nin, Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Platin sertifikasına sahip "ilk" kulesi olan Allianz Tower'ın ışıkları 25 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında 1 saat süreyle söndü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Türkiye Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Ofisi Direktörü Burçun İmir, şunları kaydetti:

"Allianz Türkiye olarak 2010'dan bu yana karbon salımımızı çalışan başına yüzde 60'a yakın oranda azaltmayı başardık. Hedefimiz tüm Allianz Grubu şirketleri gibi 2020'ye kadar yüzde 30 oranında karbon salımımızı düşürmek. Sektörün tek sürdürülebilirlik strateji ve modeline sahibiz. Sürdürülebilirlik komitemizde aldığımız hedef bu yıl içinde Allianz Grubu'ndaki 150'ye yakın yeşil işlerden 3'ünü Türkiye'ye uyarlayabilmek.

Oluşturduğumuz performans paneli ile yıl boyunca sürdürülebilirlik performansımızı ölçümleyerek takip edeceğiz ve sürdürülebilirliği tüm işlerimizin merkezinde tutacağız. Türkiye'nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower'ın ışıklarını da Dünya Saati'nde bu adımlarımızın işareti olarak kapattık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.