pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akyurt Belediye Spor 1. Amatör Lige Yükselmeyi Garantiledi

24.06.2019 - 14:53, Güncelleme: 24.06.2019 - 14:53
 

Akyurt Belediye Spor 1. Amatör Lige Yükselmeyi Garantiledi

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyespor, Ankara 1. Amatör Ligine yükselmeyi garantiledi. Akyurt Şehir Stadında Saygı Spor ile karşılaşan Akyurt Belediyespor,...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyespor, Ankara 1. Amatör Ligine yükselmeyi garantiledi. Akyurt Şehir Stadında Saygı Spor ile karşılaşan Akyurt Belediyespor, 1-1 biten maçtan aldığı puanla 1. Amatör Ligine yükseldi.Maçın ardından futbolcuları tebrik eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Hepiniz emeklerinizin karşılığını aldınız. Üst lige çıkmayı garantileyerek, ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Akyurt Belediyesi olarak sizin için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah beraber daha büyük başarılara imza atarız." dedi.
ANKARA (AA) - Akyurt Belediyespor, Ankara 1. Amatör Ligine yükselmeyi garantiledi. Akyurt Şehir Stadında Saygı Spor ile karşılaşan Akyurt Belediyespor,...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyespor, Ankara 1. Amatör Ligine yükselmeyi garantiledi.

Akyurt Şehir Stadında Saygı Spor ile karşılaşan Akyurt Belediyespor, 1-1 biten maçtan aldığı puanla 1. Amatör Ligine yükseldi.

Maçın ardından futbolcuları tebrik eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Hepiniz emeklerinizin karşılığını aldınız. Üst lige çıkmayı garantileyerek, ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Akyurt Belediyesi olarak sizin için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah beraber daha büyük başarılara imza atarız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.