pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akşehir'de Kayıp Kişinin Cesedi Bulundu

18.05.2019 - 18:23, Güncelleme: 18.05.2019 - 18:23
 

Akşehir'de Kayıp Kişinin Cesedi Bulundu

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde kayıp ihbarı yapılan kişinin cesedi boş arazide bulundu.Hayvanlarını otlatmak için evden çıkan Adem Gün'den...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde kayıp ihbarı yapılan kişinin cesedi boş arazide bulundu.Hayvanlarını otlatmak için evden çıkan Adem Gün'den (63) haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Saray ile Atakent mahalleleri arasındaki boş arazide başlattıkları arama çalışmalarında Gün'ün cansız bedenine ulaştı.Cesedinin yanında tabancası bulunan Gün'ün cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.Gün'ün belindeki tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor.
KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde kayıp ihbarı yapılan kişinin cesedi boş arazide bulundu.Hayvanlarını otlatmak için evden çıkan Adem Gün'den...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde kayıp ihbarı yapılan kişinin cesedi boş arazide bulundu.

Hayvanlarını otlatmak için evden çıkan Adem Gün'den (63) haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Saray ile Atakent mahalleleri arasındaki boş arazide başlattıkları arama çalışmalarında Gün'ün cansız bedenine ulaştı.

Cesedinin yanında tabancası bulunan Gün'ün cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Gün'ün belindeki tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.