pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akşehir'de Kamu Hizmetleri Görüşüldü

29.09.2016 - 10:43, Güncelleme: 29.09.2016 - 10:43
 

Akşehir'de Kamu Hizmetleri Görüşüldü

KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin daire müdürleri ve meslek odası başkanlarıyla toplantı yaptı.Kaymakamlıktaki toplantıda ilçede yürütülen...

KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin daire müdürleri ve meslek odası başkanlarıyla toplantı yaptı.Kaymakamlıktaki toplantıda ilçede yürütülen kamu hizmetlerinin durumu ele alındı. Daire müdürleri konularıyla ilgili sunum yaptı. Eğitim ve öğretim sorunlarının ağırlıklı olarak görüşüldüğü toplantıda, okul güvenliği, trafik güvenliği, çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı için yapılacak işler görüşüldü.Kaymakam Sezgin, kaza riski olan yerlerde önlem alınması için talimat verdi.Toplantıda ele alınan diğer konuların gerekli yerlere yazılı olarak iletileceği bildirildi.
KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin daire müdürleri ve meslek odası başkanlarıyla toplantı yaptı.Kaymakamlıktaki toplantıda ilçede yürütülen...

KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin daire müdürleri ve meslek odası başkanlarıyla toplantı yaptı.

Kaymakamlıktaki toplantıda ilçede yürütülen kamu hizmetlerinin durumu ele alındı. Daire müdürleri konularıyla ilgili sunum yaptı.

Eğitim ve öğretim sorunlarının ağırlıklı olarak görüşüldüğü toplantıda, okul güvenliği, trafik güvenliği, çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı için yapılacak işler görüşüldü.Kaymakam Sezgin, kaza riski olan yerlerde önlem alınması için talimat verdi.

Toplantıda ele alınan diğer konuların gerekli yerlere yazılı olarak iletileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.