pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

19.09.2016 - 11:38, Güncelleme: 19.09.2016 - 11:38
 

Aksaray'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Sebahattin...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Sebahattin Yüceltürk’ün (53) kullandığı 06 FP 7263 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.Kazada, otomobil sürücüsü Sebahattin Yüceltürk ve eşi Fatma Yüceltürk (52) hayatını kaybetti.Yaralanan Mehmet Pekşen (57) ve Selçuk Yüceltürk (26), Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Sebahattin...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Sebahattin Yüceltürk’ün (53) kullandığı 06 FP 7263 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Sebahattin Yüceltürk ve eşi Fatma Yüceltürk (52) hayatını kaybetti.

Yaralanan Mehmet Pekşen (57) ve Selçuk Yüceltürk (26), Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.