pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Telefonla Dolandırıcılık

29.08.2016 - 17:43, Güncelleme: 29.08.2016 - 17:43
 

Aksaray'da Telefonla Dolandırıcılık

İsminin Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine karıştığını söyleyen kişiler tarafından dolandırıldığı iddia eden kadın polisten yardım istedi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir kadın, isminin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), darbe girişimine karıştığını söyleyen kişiler tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.Alınan bilgiye göre, Büyük Bölcek Mahallesi 2410 Sokak’ta oturan Zehra B'yi (58) telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan kişi, "Çarşı merkezinde silahlı bir soygunda kimliğiniz bulundu. Ayrıca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adınız geçiyor. Bir an önce evdeki tüm paranızı teslim etmeniz gerekiyor." dedi.Bunun üzerine Zehra B, içinde 11 bin lira, 900 avro ve bir miktar altın olan poşeti, adresine gelen kişiye verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Zehra B, polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gele polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
İsminin Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine karıştığını söyleyen kişiler tarafından dolandırıldığı iddia eden kadın polisten yardım istedi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir kadın, isminin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), darbe girişimine karıştığını söyleyen kişiler tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Büyük Bölcek Mahallesi 2410 Sokak’ta oturan Zehra B'yi (58) telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan kişi, "Çarşı merkezinde silahlı bir soygunda kimliğiniz bulundu. Ayrıca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adınız geçiyor. Bir an önce evdeki tüm paranızı teslim etmeniz gerekiyor." dedi.

Bunun üzerine Zehra B, içinde 11 bin lira, 900 avro ve bir miktar altın olan poşeti, adresine gelen kişiye verdi.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Zehra B, polis ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gele polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.