pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Osb Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

28.10.2016 - 17:58, Güncelleme: 28.10.2016 - 17:58
 

Aksaray'da Osb Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı. Vali Pekmez, OSB Hizmet Binası'ndaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı. Vali Pekmez, OSB Hizmet Binası'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, OSB'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini, tapu talebi olan firmaların taleplerinin değerlendirildiğini belirterek, mevcut kapasitenin artırılması ve durumunun geliştirilmesi için gayret göstereceklerini bildirdi.Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı. Vali Pekmez, OSB Hizmet Binası'ndaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı.

Vali Pekmez, OSB Hizmet Binası'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, OSB'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini, tapu talebi olan firmaların taleplerinin değerlendirildiğini belirterek, mevcut kapasitenin artırılması ve durumunun geliştirilmesi için gayret göstereceklerini bildirdi.

Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.