pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Emekliler Dinlenme Evi'ne Yoğun İlgi

08.11.2016 - 11:33, Güncelleme: 08.11.2016 - 11:33
 

Aksaray'da Emekliler Dinlenme Evi'ne Yoğun İlgi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından açılan Emekliler Dinlenme Evi, emekli vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.Emekliler Dinlenme Evi Müdürü Şükrü...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından açılan Emekliler Dinlenme Evi, emekli vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.Emekliler Dinlenme Evi Müdürü Şükrü Taşıyan, Hacı Hasanlı Mahallesi'nde yaptığı açıklamada, dinlenme evinde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak her türlü imkanın olduğunu söyledi.Dinlenme evinde gün boyu yoğunluğun yaşandığını ifade eden Taşıyan, "Emeklilerimiz buraya gelerek, gün boyunca gazete, dergi, kitaplarını okuyabiliyor. Burası herhangi bir kar amacı gütmeyen bir işletme. Emeklilerimiz, buraya gelerek, gün boyunca sohbet ederek dinlenme imkanı bulabiliyor." diye konuştu. Emekli İsmet Koç ise, günün 6 saatini dinlenme evinde geçirdiğini belirtti.Koç, "Aksaray’da biz emekliler, vakitlerimizi burada geçiriyoruz. Burası bizim ikinci evimiz oldu. Günlük ortalama 5-6 saatimizi burada geçiriyoruz. Burada verilen tüm hizmetlerden memnunuz. Gazetemizi okuyoruz, kitabımızı okuyoruz. Çalıştığımız dönemlerde bu kadar zamanımız olmuyordu. Bir nevi yeni bir hayata başladık bu tesisle birlikte. Ülke ve Aksaray gündemini burada masaya yatırıyoruz. Emeklilerin buluşma noktası burası." ifadelerini kullandı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından açılan Emekliler Dinlenme Evi, emekli vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.Emekliler Dinlenme Evi Müdürü Şükrü...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından açılan Emekliler Dinlenme Evi, emekli vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Emekliler Dinlenme Evi Müdürü Şükrü Taşıyan, Hacı Hasanlı Mahallesi'nde yaptığı açıklamada, dinlenme evinde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak her türlü imkanın olduğunu söyledi.

Dinlenme evinde gün boyu yoğunluğun yaşandığını ifade eden Taşıyan, "Emeklilerimiz buraya gelerek, gün boyunca gazete, dergi, kitaplarını okuyabiliyor. Burası herhangi bir kar amacı gütmeyen bir işletme. Emeklilerimiz, buraya gelerek, gün boyunca sohbet ederek dinlenme imkanı bulabiliyor." diye konuştu.

Emekli İsmet Koç ise, günün 6 saatini dinlenme evinde geçirdiğini belirtti.

Koç, "Aksaray’da biz emekliler, vakitlerimizi burada geçiriyoruz. Burası bizim ikinci evimiz oldu. Günlük ortalama 5-6 saatimizi burada geçiriyoruz. Burada verilen tüm hizmetlerden memnunuz. Gazetemizi okuyoruz, kitabımızı okuyoruz. Çalıştığımız dönemlerde bu kadar zamanımız olmuyordu. Bir nevi yeni bir hayata başladık bu tesisle birlikte. Ülke ve Aksaray gündemini burada masaya yatırıyoruz. Emeklilerin buluşma noktası burası." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.