pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray-ankara Karayolunda Buzlanma

25.01.2018 - 10:53, Güncelleme: 25.01.2018 - 10:53
 

Aksaray-ankara Karayolunda Buzlanma

Buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda 10 kişi yaralandı- Aksaray-Ankara karayolunda buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor

AKSARAY (AA) - Aksaray'da buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda 10 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Aksaray-Ankara karayolunun 20 ila 40. kilometreleri arasında buzlanma nedeniyle 7 araç farklı yerlerde kaza yaptı.Kazalarda; Ayhan Döner, Refik Canbolat ile Hayriye, Şebnem, Özalp, Şemsettin Lel ve Merve, Damla, Aydın, Yasemin Saruhan yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Öte yandan karayolunda buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yolda kalan araçların karayolundan kaldırılma çalışmaları sırasında ise uzun araç kuyrukları oluştu.Karayolları ekipleri yollarda tuzlama çalışması yaparken, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda 10 kişi yaralandı- Aksaray-Ankara karayolunda buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor

AKSARAY (AA) - Aksaray'da buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray-Ankara karayolunun 20 ila 40. kilometreleri arasında buzlanma nedeniyle 7 araç farklı yerlerde kaza yaptı.

Kazalarda; Ayhan Döner, Refik Canbolat ile Hayriye, Şebnem, Özalp, Şemsettin Lel ve Merve, Damla, Aydın, Yasemin Saruhan yaralandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan karayolunda buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yolda kalan araçların karayolundan kaldırılma çalışmaları sırasında ise uzun araç kuyrukları oluştu.

Karayolları ekipleri yollarda tuzlama çalışması yaparken, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.