pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akfen Holding'ten Açıklama

Spor 28.07.2016 - 17:23, Güncelleme: 28.07.2016 - 17:23
 

Akfen Holding'ten Açıklama

İSTANBUL (AA) - Akfen Holding AŞ, iştirakleri olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planı...

İSTANBUL (AA) - Akfen Holding AŞ, iştirakleri olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planı olmadığını duyurdu.Akfen Holding AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Akfen Holding olarak, basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraklerimiz olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planımız söz konusu değildir. Diğer yandan, önümüzdeki dönemde, Akfen Holding seviyesinde bir azınlık hisse satışını düşünebiliriz." bilgilerine yer verildi.
İSTANBUL (AA) - Akfen Holding AŞ, iştirakleri olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planı...

İSTANBUL (AA) - Akfen Holding AŞ, iştirakleri olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planı olmadığını duyurdu.

Akfen Holding AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Akfen Holding olarak, basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraklerimiz olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planımız söz konusu değildir. Diğer yandan, önümüzdeki dönemde, Akfen Holding seviyesinde bir azınlık hisse satışını düşünebiliriz." bilgilerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.