pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akdağmadeni Belediyesinin Çalışmaları

21.03.2018 - 15:38, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:38
 

Akdağmadeni Belediyesinin Çalışmaları

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesine bağlı Karadikmen köyünde çıkarılan 50 derece sıcaklıktaki jeotermal suyun ilçeye getirilmesi için çalışmalar sürüyor....

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesine bağlı Karadikmen köyünde çıkarılan 50 derece sıcaklıktaki jeotermal suyun ilçeye getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Suphi Daştan, yaptığı açıklamada, Maden Tetkik Arama Müdürlüğü tarafından Karadikmen köyünde çıkartılan ve belediye tarafından işletim hakkı satın alınan sıcak suyu taşıma işlemlerinin başladığını söyledi.Daştan, saniyede 100 litre debiye sahip sıcak suyun kısa süre sonra ilçeye getirileceğini belirterek, "İhalesi tamamlanan çalışmamız yüklenici firma tarafından sıcak su aktarım borularının döşenmesi ile devam ediyor. Yaklaşık 7.5 milyon liraya mal olan bu çalışma ilçemize büyük katkı sağlayacak." dedi. Akdağmadeni’ne getirilen sıcak suyun 4 ve 5 yıldızlı 10’un üzerinde termal otelin su ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olduğunu kaydeden Daştan, "Akdağmadeni’nin kısa zaman içerisinde jeotermal turizm alanında büyük bir cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesine bağlı Karadikmen köyünde çıkarılan 50 derece sıcaklıktaki jeotermal suyun ilçeye getirilmesi için çalışmalar sürüyor....

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesine bağlı Karadikmen köyünde çıkarılan 50 derece sıcaklıktaki jeotermal suyun ilçeye getirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Belediye Başkanı Suphi Daştan, yaptığı açıklamada, Maden Tetkik Arama Müdürlüğü tarafından Karadikmen köyünde çıkartılan ve belediye tarafından işletim hakkı satın alınan sıcak suyu taşıma işlemlerinin başladığını söyledi.

Daştan, saniyede 100 litre debiye sahip sıcak suyun kısa süre sonra ilçeye getirileceğini belirterek, "İhalesi tamamlanan çalışmamız yüklenici firma tarafından sıcak su aktarım borularının döşenmesi ile devam ediyor. Yaklaşık 7.5 milyon liraya mal olan bu çalışma ilçemize büyük katkı sağlayacak." dedi.

Akdağmadeni’ne getirilen sıcak suyun 4 ve 5 yıldızlı 10’un üzerinde termal otelin su ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olduğunu kaydeden Daştan, "Akdağmadeni’nin kısa zaman içerisinde jeotermal turizm alanında büyük bir cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.