pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

14.08.2018 - 16:33, Güncelleme: 14.08.2018 - 16:33
 

Ak Parti'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, partinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski TBMM binası ile AK Parti Genel Merkezi arasında bisiklet turu düzenlendi

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, partinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski TBMM binası ile AK Parti Genel Merkezi arasında bisiklet turu düzenlendi Partinin ilçe teşkilatlarına mensup gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe bisikletleriyle katılan gençler, eski TBMM önünde toplantı. AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, burada yaptığı açıklamada, il ve ilçe gençlik teşkilatları olarak partinin kuruluşunu yine gençlerle beraber ilk günkü heyecanla kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Gençleri her zaman el üstünde tutan, öne çıkaran ve yedek kulübesinde değil, sahada görmek isteyen bir partinin gençlik kolları mensupları olduklarını ifade eden Özdemir, "genç AK Partililer olarak partinin kuruluşunu pedal çevirerek, genç işi bir etkinlikle kutlanmak istediklerini" söyledi.Özdemir, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana birçok mücadelenin üstesinden geldiğini, son günlerde yaşanan ekonomik atakları da etkisiz hale getireceğini vurguladı.Açıklamanın ardından katılımcılar, AK Parti Genel Merkezi'ne doğru pedal çevirdi.
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, partinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski TBMM binası ile AK Parti Genel Merkezi arasında bisiklet turu düzenlendi

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, partinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski TBMM binası ile AK Parti Genel Merkezi arasında bisiklet turu düzenlendi

Partinin ilçe teşkilatlarına mensup gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe bisikletleriyle katılan gençler, eski TBMM önünde toplantı.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, burada yaptığı açıklamada, il ve ilçe gençlik teşkilatları olarak partinin kuruluşunu yine gençlerle beraber ilk günkü heyecanla kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Gençleri her zaman el üstünde tutan, öne çıkaran ve yedek kulübesinde değil, sahada görmek isteyen bir partinin gençlik kolları mensupları olduklarını ifade eden Özdemir, "genç AK Partililer olarak partinin kuruluşunu pedal çevirerek, genç işi bir etkinlikle kutlanmak istediklerini" söyledi.

Özdemir, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana birçok mücadelenin üstesinden geldiğini, son günlerde yaşanan ekonomik atakları da etkisiz hale getireceğini vurguladı.

Açıklamanın ardından katılımcılar, AK Parti Genel Merkezi'ne doğru pedal çevirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.