pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Yerköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

14.04.2018 - 11:58, Güncelleme: 14.04.2018 - 11:58
 

Ak Parti Yerköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve İlçe Başkanı Aziz Başak ile Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve çok sayıda partili katıldı.Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başer, kendilerinin yapması gereken tek şeyin bulundukları görevde ülke için ellerinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu kaydetti. İlçe Danışma Meclisi toplantısı sonrası Milletvekili Başer, ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunları dinledi.
YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve İlçe Başkanı Aziz Başak ile Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Başer, kendilerinin yapması gereken tek şeyin bulundukları görevde ülke için ellerinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu kaydetti.

İlçe Danışma Meclisi toplantısı sonrası Milletvekili Başer, ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.