pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Şimşekten, Mhp\'lilere Yolsuzluk Tepkisi

27.12.2013 - 17:45, Güncelleme: 27.12.2013 - 17:45
 

Ak Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Şimşekten, Mhp\'lilere Yolsuzluk Tepkisi

AK Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek, sosyal paylaşım sitesinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarına yolsuzluklarla ilgili ağır ithamda bulundu.

Sosyal paylaşım sitesinde kendi sayfasında MHP ve çevresinin sicil kayıtlarıyla ilgili ağır ithamlarda bulunarak bazı sözler söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Suşehri İlçe Başkanı Şimşek “ 1999'daki 17 Ağustos depreminden sonra, dönemin MHP’li Bayındırlık Bakanı Koray Aydın'ın babasına ait şirketin deprem konutu ihalesi alan firmalara malzeme sattığı ortaya çıkmış, bunun üzerine Aydın bakanlıktan istifa etmek zorunda kalmıştı. Depremden sonra enkaz kaldırma çalışmalarında, İstanbul'da Bedri Yaşar, Yalova'da ise Erdoğan Çakır adlı MHP'li müteahhitler, yolsuzluk yaparak 1.5 trilyonluk ihaleyi almışlardı.” dedi. Şimşek açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. “MHP ve çevresinin sicil kaydı bunlarla sınırlı değil. Uyuşturucu kaçakçılığı, çek-senet tahsilâtçılığı, kumarhane işletmeciliği gibi çok sayıda alanda ülkücü mafyanın var olduğu biliniyor. MHP'lilerin adam kaçırmaktan haraç almaya, uyuşturucu tüccarlığından kadın ticaretine kadar birçok mafya-kontrgerilla faaliyetinin bizzat içinde oldukları ve bunları örgütledikleri, susurluk sürecinde ortaya çıkmıştı”. Adana Büyükşehir Belediyesinin Eski Başkanı Aytaç Durak ve MHP’li Mustafa Tuncel hakkında da yazılara yer veren Şimşek, “MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın Meclis Toplantısı'nda üyelere bir pazarlık kaseti dinletmesiyle başlayan yolsuzluk ve rüşvet tartışmaları, hem Durak'ın hem de iddialarda adı geçen bir diğer MHP'li Mustafa Tuncel'in partilerinden istifa etmesiyle sonuçlandı. Aytaç Durak, Tuncel'i rüşvet iddialarına karışmakla; Tuncel ise Durak'ı 2 milyar dolarlık haksız servet edinmekle suçluyordu.”ifadelerini kullandı. Şimşek yazısında, “Bu olaylardan hemen sonra, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, imar yolsuzluğundan servet yaptığı öne sürülen MHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun yargılanması için İçişleri'nden izin istedi. MHP'li başkanın kamu alanlarını özel alana çevirerek satma, imar yolsuzlukları, usulsüz ve yönetmeliğe aykırı işlemler yaparak Kastamonu Belediyesi'ni büyük zarara uğrattığı iddia ediliyor.” dedi. Şimşek, yazdığı yazıları yaklaşık 16 saat sonra sosyal paylaşım sitesindeki kendi profilinden kaldırdığı görüldü. Suşehri haberleri
AK Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek, sosyal paylaşım sitesinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarına yolsuzluklarla ilgili ağır ithamda bulundu.

Sosyal paylaşım sitesinde kendi sayfasında MHP ve çevresinin sicil kayıtlarıyla ilgili ağır ithamlarda bulunarak bazı sözler söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Suşehri İlçe Başkanı Şimşek “ 1999'daki 17 Ağustos depreminden sonra, dönemin MHP’li Bayındırlık Bakanı Koray Aydın'ın babasına ait şirketin deprem konutu ihalesi alan firmalara malzeme sattığı ortaya çıkmış, bunun üzerine Aydın bakanlıktan istifa etmek zorunda kalmıştı. Depremden sonra enkaz kaldırma çalışmalarında, İstanbul'da Bedri Yaşar, Yalova'da ise Erdoğan Çakır adlı MHP'li müteahhitler, yolsuzluk yaparak 1.5 trilyonluk ihaleyi almışlardı.” dedi.


Şimşek açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

“MHP ve çevresinin sicil kaydı bunlarla sınırlı değil. Uyuşturucu kaçakçılığı, çek-senet tahsilâtçılığı, kumarhane işletmeciliği gibi çok sayıda alanda ülkücü mafyanın var olduğu biliniyor. MHP'lilerin adam kaçırmaktan haraç almaya, uyuşturucu tüccarlığından kadın ticaretine kadar birçok mafya-kontrgerilla faaliyetinin bizzat içinde oldukları ve bunları örgütledikleri, susurluk sürecinde ortaya çıkmıştı”.


Adana Büyükşehir Belediyesinin Eski Başkanı Aytaç Durak ve MHP’li Mustafa Tuncel hakkında da yazılara yer veren Şimşek, “MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın Meclis Toplantısı'nda üyelere bir pazarlık kaseti dinletmesiyle başlayan yolsuzluk ve rüşvet tartışmaları, hem Durak'ın hem de iddialarda adı geçen bir diğer MHP'li Mustafa Tuncel'in partilerinden istifa etmesiyle sonuçlandı. Aytaç Durak, Tuncel'i rüşvet iddialarına karışmakla; Tuncel ise Durak'ı 2 milyar dolarlık haksız servet edinmekle suçluyordu.”ifadelerini kullandı.


Şimşek yazısında, “Bu olaylardan hemen sonra, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, imar yolsuzluğundan servet yaptığı öne sürülen MHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun yargılanması için İçişleri'nden izin istedi. MHP'li başkanın kamu alanlarını özel alana çevirerek satma, imar yolsuzlukları, usulsüz ve yönetmeliğe aykırı işlemler yaparak Kastamonu Belediyesi'ni büyük zarara uğrattığı iddia ediliyor.” dedi.

Şimşek, yazdığı yazıları yaklaşık 16 saat sonra sosyal paylaşım sitesindeki kendi profilinden kaldırdığı görüldü. Suşehri haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.