pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin'den Kudüs açıklaması

07.12.2017 - 14:35, Güncelleme: 07.12.2017 - 14:35
 

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin'den Kudüs açıklaması

AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin Dünya gündemini meşgul eden Kudüs'ün İsrail başkenti yaptırılmaya çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin Dünya gündemini meşgul eden Kudüs'ün İsrail başkenti yaptırılmaya çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Bütün mazlumların duasının Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan ile olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Av. Ziya Şahin, "O sebeple Amerika Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapmak istiyor. Kudüs bütün dinler için kutsal bir mekandır. Hıristiyanlar için de, Museviler için de Müslümanlar için de, zira Peygamber Efendimizin Miraca yükseldiği bir mekandır ve Müslümanların ilk kıblesidir bizim için çok kutsal bir noktadır. Selahaddin Eyyübi'nin, Hz. Ömer'in bizlere emanetidir. Biz Kudüs için haçlılarla çok savaştık. Kudüs'ü vermemek için çok şehit verdik. Kudüs'ü kimseye vermeyiz. Kudüs bütün dinler için kutsaldır ancak Cenabı hak katında tek din olan İslam için daha da kutsaldır o sebeple Kudüs'ü ne Yahudilere, ne Hıristiyanlara asla vermeyeceğiz. Biz değerleriyle yaşayan bir ülkeyiz. Kudüs'te bizim bir değerimiz olduğu için İsrail'in başkenti olması mümkün değildir buna izin vermeyiz." dedi."RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İSTEMEDİĞİ BİR ŞEYİ YAPTIRAMAZLAR"Şahin açıklamasının devamında, "Türkiye Başta olmak üzere bütün müslüman ülkeler buna karşı çıkıyor. Çıkacaklardır da ancak en önemlisi Türkiye'nin karşı çıkmasıdır. Arabistan karşı çıkar, Mısır karşı çıkar, İran karşı çıkar ama onların karşı çıktığı bir çok şeyi onlara yaptırdılar ama Recep Tayyip Erdoğan'ın karşı çıktığı hiçbir şey Recep Tayyip Erdoğan'a yaptırmadılar. O yüzden Kudüs'ün İsrail başkenti olmasına karşıyız. Yaptıramayacaklar, yapamayacaklar ." ifadelerine yer verdi.
AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin Dünya gündemini meşgul eden Kudüs'ün İsrail başkenti yaptırılmaya çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin Dünya gündemini meşgul eden Kudüs'ün İsrail başkenti yaptırılmaya çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bütün mazlumların duasının Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan ile olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Av. Ziya Şahin, "O sebeple Amerika Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapmak istiyor. Kudüs bütün dinler için kutsal bir mekandır. Hıristiyanlar için de, Museviler için de Müslümanlar için de, zira Peygamber Efendimizin Miraca yükseldiği bir mekandır ve Müslümanların ilk kıblesidir bizim için çok kutsal bir noktadır. Selahaddin Eyyübi'nin, Hz. Ömer'in bizlere emanetidir. Biz Kudüs için haçlılarla çok savaştık. Kudüs'ü vermemek için çok şehit verdik. Kudüs'ü kimseye vermeyiz. Kudüs bütün dinler için kutsaldır ancak Cenabı hak katında tek din olan İslam için daha da kutsaldır o sebeple Kudüs'ü ne Yahudilere, ne Hıristiyanlara asla vermeyeceğiz. Biz değerleriyle yaşayan bir ülkeyiz. Kudüs'te bizim bir değerimiz olduğu için İsrail'in başkenti olması mümkün değildir buna izin vermeyiz." dedi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İSTEMEDİĞİ BİR ŞEYİ YAPTIRAMAZLAR"

Şahin açıklamasının devamında, "Türkiye Başta olmak üzere bütün müslüman ülkeler buna karşı çıkıyor. Çıkacaklardır da ancak en önemlisi Türkiye'nin karşı çıkmasıdır. Arabistan karşı çıkar, Mısır karşı çıkar, İran karşı çıkar ama onların karşı çıktığı bir çok şeyi onlara yaptırdılar ama Recep Tayyip Erdoğan'ın karşı çıktığı hiçbir şey Recep Tayyip Erdoğan'a yaptırmadılar. O yüzden Kudüs'ün İsrail başkenti olmasına karşıyız. Yaptıramayacaklar, yapamayacaklar ." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.