pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Nevşehir Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Ele Aldı

07.12.2018 - 18:58, Güncelleme: 07.12.2018 - 18:58
 

Ak Parti Nevşehir Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Ele Aldı

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlıklarını ele aldı. AK Parti İl Başkanlığı, 31 Mart'ta...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlıklarını ele aldı. AK Parti İl Başkanlığı, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile ilçe ve belde belediye başkanlıkları için aday adaylarının katılımıyla istişare toplantısı düzenledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'ın başkanlığında AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile mevcut Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in de yer aldığı toplantı, basına kapalı olarak yapıldı.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlıklarını ele aldı. AK Parti İl Başkanlığı, 31 Mart'ta...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlıklarını ele aldı.

AK Parti İl Başkanlığı, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile ilçe ve belde belediye başkanlıkları için aday adaylarının katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'ın başkanlığında AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile mevcut Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in de yer aldığı toplantı, basına kapalı olarak yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.