pendik escort bayan
ak

Ak Parti Nallıhan İlçe Başkanlığında Bilgilendirme Toplantısı

16.01.2018 - 16:08, Güncelleme: 16.01.2018 - 16:08
 

Ak Parti Nallıhan İlçe Başkanlığında Bilgilendirme Toplantısı

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığınca mahalle başkanlarını bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlçe başkanlığı binasında düzenlenen...

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığınca mahalle başkanlarını bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlçe başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan AK Parti Teşkilat Başkanı Serhat Selvi, toplantıda ev ve mahalle ziyaretleri ile çalışmalarda izlenecek yollara ilişkin bilgilendirmede bulunduklarını söyledi.Selvi, 2019 seçimleri için el birliğiyle hareket edilmesinin önemine değinerek, şunları kaydetti:"İlçe Başkanı Ertunç Güngör ile onlarca mahalle ziyaretinde bulunduk. Tüm mahallelerimizde mahalle temsilcilerimiz var. Bu arkadaşlarımızı da bilgilendiriyoruz. Gittiğimiz mahallelerde, toplantılarımız mahalle temsilcilerimiz ayarlıyor. Bizde toplantılara iştirak ederek, AK Parti hükümetinin ve iktidarının yaptıklarını birer birer anlatıyoruz."
ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığınca mahalle başkanlarını bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlçe başkanlığı binasında düzenlenen...

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığınca mahalle başkanlarını bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlçe başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan AK Parti Teşkilat Başkanı Serhat Selvi, toplantıda ev ve mahalle ziyaretleri ile çalışmalarda izlenecek yollara ilişkin bilgilendirmede bulunduklarını söyledi.

Selvi, 2019 seçimleri için el birliğiyle hareket edilmesinin önemine değinerek, şunları kaydetti:

"İlçe Başkanı Ertunç Güngör ile onlarca mahalle ziyaretinde bulunduk. Tüm mahallelerimizde mahalle temsilcilerimiz var. Bu arkadaşlarımızı da bilgilendiriyoruz. Gittiğimiz mahallelerde, toplantılarımız mahalle temsilcilerimiz ayarlıyor. Bizde toplantılara iştirak ederek, AK Parti hükümetinin ve iktidarının yaptıklarını birer birer anlatıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.