pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Milletvekili Şeker'in Köy Ziyaretleri

02.03.2019 - 13:03, Güncelleme: 02.03.2019 - 13:03
 

Ak Parti Milletvekili Şeker'in Köy Ziyaretleri

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Pınarbaşı, Yılangömü, Göçer, Çatak, Çukurbağ, Erenkavak, Burhan, Morcalı, Yuvatepe, Eminler,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Pınarbaşı, Yılangömü, Göçer, Çatak, Çukurbağ, Erenkavak, Burhan, Morcalı, Yuvatepe, Eminler, Mesudiye, Demiryurt, Çiğdemli, Bölükyazı ve Yollarbaşı köylerini ziyaret etti.Milletvekili Şeker ve beraberindeki heyet, köy sakinleriyle görüşerek isteklerini dinledi.Köy ziyaretlerini gazetecilere değerlendiren Şeker, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Karaman'a gelerek köyleri ziyaret ettiklerini söyledi.Ziyaretlerin oldukça faydalı geçtiğini ifade eden Şeker sözlerini şöyle sürdürdü:"Ziyaretlerde vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. Sorunları yerinde dinleyip yedinde çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bazı sıkıntılar bir telefonla çözülebiliyor. Bizim için vatandaşlarımızın istekleri, talepleri çok önemli. Çünkü bu köylerde yaşayan onlar. Bu sorunları onlar kadar kimse dile getiremez. Bunun için fırsat buldukça bu ziyaretlerimiz devam edecek."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Pınarbaşı, Yılangömü, Göçer, Çatak, Çukurbağ, Erenkavak, Burhan, Morcalı, Yuvatepe, Eminler,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Pınarbaşı, Yılangömü, Göçer, Çatak, Çukurbağ, Erenkavak, Burhan, Morcalı, Yuvatepe, Eminler, Mesudiye, Demiryurt, Çiğdemli, Bölükyazı ve Yollarbaşı köylerini ziyaret etti.

Milletvekili Şeker ve beraberindeki heyet, köy sakinleriyle görüşerek isteklerini dinledi.

Köy ziyaretlerini gazetecilere değerlendiren Şeker, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Karaman'a gelerek köyleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyaretlerin oldukça faydalı geçtiğini ifade eden Şeker sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ziyaretlerde vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. Sorunları yerinde dinleyip yedinde çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bazı sıkıntılar bir telefonla çözülebiliyor. Bizim için vatandaşlarımızın istekleri, talepleri çok önemli. Çünkü bu köylerde yaşayan onlar. Bu sorunları onlar kadar kimse dile getiremez. Bunun için fırsat buldukça bu ziyaretlerimiz devam edecek."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.