pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Milletvekili Günay:

05.09.2016 - 17:13, Güncelleme: 05.09.2016 - 17:13
 

Ak Parti Milletvekili Günay:

"Ülkemizin dört bir yanından vatan hizmetini yapmak için giden Mehmetçiklerimiz ve subaylarımız, ülkesini hainlerden temizlemek için göreve koşan emniyet güçlerimiz canları pahasına içeride ve dışarıda hain teröristler ve düşmanlarla savaşıyor"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Emine Nur Günay, son dönemdeki terör saldırıları ve sınır ötesinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından desteklenen "Fırat Kalkanı Operasyonu"na ilişkin mesaj yayımladı. Günay, mesajında, genç evlatların şehit olduğuna, bebeklerin öksüz, eşlerin dul kaldığına değinerek, "Ülkemizin dört bir yanından vatan hizmetini yapmak için giden Mehmetçiklerimiz ve subaylarımız, ülkesini hainlerden temizlemek için göreve koşan emniyet güçlerimiz canları pahasına içeride ve dışarıda hain teröristler ve düşmanlarla savaşıyor." ifadelerine yer verdi. Ülkenin ekonomik, siyasi ve uluslararası alanda önünü kesmek, halkın demokratik birlik bilincini zedelemek amaçlı, zaman ve hedef ayarlı terör eylemlerinin başlatıldığını belirten Günay, şöyle devam etti: "Ancak, Türkiye, bölge dinamikleri üzerine kurduğu diplomatik ve askeri stratejisini sonuna kadar uygulamaya devam edecek, Türk milleti ise cesareti ve iman gücüyle planlanan oyunları tersine çevirecek. Aynı 15 Temmuz'da olduğu gibi. 24 Ağustos günü Fırat Kalkanı'nın 1'inci dalgası başladı. Bu dönemde, FETÖ ile iş birliği deşifre edilen PKK, güvenlik güçlerini ve sivilleri hedef alan kanlı saldırılarını daha da artırdı. 24 Ağustos Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nun güvenliğini sağlayan timlere düzenlenen silahlı saldırı, 25 Ağustos CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'de silahlı saldırı, 26 Ağustos Şırnak Cizre'de polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı ve 27 Temmuz Siirt'te zırhlı askeri aracın geçisi sırasında patlama gerçekleşti." Günay, 3 Eylül itibarıyla "Fırat Kalkanı 2'inci dalgası"nın başladığını ifade ederek, "TSK Kilis'in Elbeyli ilçesinden Suriye'nin Çobanbey kasabasına girdi. Aynı gün insansız hava aracı 'Bayraktar' göreve başladı. İşbirliği yapmış teröristler, Van Çaldıran, Mardin Dargeçit, Hakkari Çukurca ve Şemdinli. Siirt'te polis lojmanlarına roketatarla saldırı. Tek amaçları 15 Temmuz'da oluşan birlik ve beraberlik ruhunu ortadan kaldırmak, darbe girişimi ile yapamadıkları etnik ve mezhep çatışma bazlı iç savaş ortamını oluşturmak." cümlelerini kullandı.
"Ülkemizin dört bir yanından vatan hizmetini yapmak için giden Mehmetçiklerimiz ve subaylarımız, ülkesini hainlerden temizlemek için göreve koşan emniyet güçlerimiz canları pahasına içeride ve dışarıda hain teröristler ve düşmanlarla savaşıyor"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Emine Nur Günay, son dönemdeki terör saldırıları ve sınır ötesinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından desteklenen "Fırat Kalkanı Operasyonu"na ilişkin mesaj yayımladı.

Günay, mesajında, genç evlatların şehit olduğuna, bebeklerin öksüz, eşlerin dul kaldığına değinerek, "Ülkemizin dört bir yanından vatan hizmetini yapmak için giden Mehmetçiklerimiz ve subaylarımız, ülkesini hainlerden temizlemek için göreve koşan emniyet güçlerimiz canları pahasına içeride ve dışarıda hain teröristler ve düşmanlarla savaşıyor." ifadelerine yer verdi.

Ülkenin ekonomik, siyasi ve uluslararası alanda önünü kesmek, halkın demokratik birlik bilincini zedelemek amaçlı, zaman ve hedef ayarlı terör eylemlerinin başlatıldığını belirten Günay, şöyle devam etti:

"Ancak, Türkiye, bölge dinamikleri üzerine kurduğu diplomatik ve askeri stratejisini sonuna kadar uygulamaya devam edecek, Türk milleti ise cesareti ve iman gücüyle planlanan oyunları tersine çevirecek. Aynı 15 Temmuz'da olduğu gibi. 24 Ağustos günü Fırat Kalkanı'nın 1'inci dalgası başladı. Bu dönemde, FETÖ ile iş birliği deşifre edilen PKK, güvenlik güçlerini ve sivilleri hedef alan kanlı saldırılarını daha da artırdı. 24 Ağustos Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nun güvenliğini sağlayan timlere düzenlenen silahlı saldırı, 25 Ağustos CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'de silahlı saldırı, 26 Ağustos Şırnak Cizre'de polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı ve 27 Temmuz Siirt'te zırhlı askeri aracın geçisi sırasında patlama gerçekleşti."

Günay, 3 Eylül itibarıyla "Fırat Kalkanı 2'inci dalgası"nın başladığını ifade ederek, "TSK Kilis'in Elbeyli ilçesinden Suriye'nin Çobanbey kasabasına girdi. Aynı gün insansız hava aracı 'Bayraktar' göreve başladı. İşbirliği yapmış teröristler, Van Çaldıran, Mardin Dargeçit, Hakkari Çukurca ve Şemdinli. Siirt'te polis lojmanlarına roketatarla saldırı. Tek amaçları 15 Temmuz'da oluşan birlik ve beraberlik ruhunu ortadan kaldırmak, darbe girişimi ile yapamadıkları etnik ve mezhep çatışma bazlı iç savaş ortamını oluşturmak." cümlelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.