pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Tüsiad'a Ziyaret

06.08.2017 - 12:43, Güncelleme: 06.08.2017 - 12:43
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Tüsiad'a Ziyaret

Karacan: - "Sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşlar ve hükümet arasında nasıl bir görev üstlendiğini, adeta bir vücudun belkemiğini oluşturduğunu biliyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşlar ve hükümet arasında belkemiğini oluşturduğunu ifade etti.Karacan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karacan, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'i ziyaret etti.Karacan, burada yaptığı açıklamada, uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış sanayici, gerek ulusal gerekse uluslararası platformda ticaret yapan bir iş adamı olarak sanayicileri ve iş adamlarını çok iyi anladığını bildirdi.Hükümetin, STK'lara verdiği önemi herkesin çok iyi bildiğini belirten Karacak, şunları kaydetti:"Sizler ülkemizin belkemiğisiniz. Sivil toplum kuruluşlarının vatandaşlar ve hükümet arasında nasıl bir görev üstlendiğini, adeta bir vücudun belkemiğini oluşturduğunu biliyorum. Talep ve görüşlerinizi not aldım. Bundan sonra daha sık görüşecek, ülkemiz için birlikte çalışacağız."TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik de Karacan'ın yeni görevi dolayısıyla kutladı.
Karacan: - "Sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşlar ve hükümet arasında nasıl bir görev üstlendiğini, adeta bir vücudun belkemiğini oluşturduğunu biliyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşlar ve hükümet arasında belkemiğini oluşturduğunu ifade etti.

Karacan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karacan, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'i ziyaret etti.

Karacan, burada yaptığı açıklamada, uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış sanayici, gerek ulusal gerekse uluslararası platformda ticaret yapan bir iş adamı olarak sanayicileri ve iş adamlarını çok iyi anladığını bildirdi.

Hükümetin, STK'lara verdiği önemi herkesin çok iyi bildiğini belirten Karacak, şunları kaydetti:

"Sizler ülkemizin belkemiğisiniz. Sivil toplum kuruluşlarının vatandaşlar ve hükümet arasında nasıl bir görev üstlendiğini, adeta bir vücudun belkemiğini oluşturduğunu biliyorum. Talep ve görüşlerinizi not aldım. Bundan sonra daha sık görüşecek, ülkemiz için birlikte çalışacağız."

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik de Karacan'ın yeni görevi dolayısıyla kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.