pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Beypazarı İlçe Kongresi Sonuçlandı

24.11.2017 - 17:28, Güncelleme: 24.11.2017 - 17:28
 

Ak Parti Beypazarı İlçe Kongresi Sonuçlandı

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçesi 6. Olağan Kongresinde Mehmet Gökgöz il başkanı oldu.Tek listeyle gidilen seçimlerde Mehmet Gökgöz, kongrede delegelerin...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçesi 6. Olağan Kongresinde Mehmet Gökgöz il başkanı oldu.Tek listeyle gidilen seçimlerde Mehmet Gökgöz, kongrede delegelerin tamamının oyunu alarak, AK Parti Beypazarı ilçe başkanlığına seçildi. Gökgöz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti ilçe başkanlığı gibi önemli bir göreve seçilmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti.AK Parti'nin hedefleri olan bir parti olduğunu anlatan Gökgöz, "Her zaman açıklandığı gibi yeni yönetim kuruluşu arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devem edeceğiz. Yarınlarımıza, aydınlık Türkye'ye AK Parti'nin kararlı çalışmalarıyla çıkılacaktır." diye konuştu.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçesi 6. Olağan Kongresinde Mehmet Gökgöz il başkanı oldu.Tek listeyle gidilen seçimlerde Mehmet Gökgöz, kongrede delegelerin...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçesi 6. Olağan Kongresinde Mehmet Gökgöz il başkanı oldu.

Tek listeyle gidilen seçimlerde Mehmet Gökgöz, kongrede delegelerin tamamının oyunu alarak, AK Parti Beypazarı ilçe başkanlığına seçildi.

Gökgöz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti ilçe başkanlığı gibi önemli bir göreve seçilmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti.

AK Parti'nin hedefleri olan bir parti olduğunu anlatan Gökgöz, "Her zaman açıklandığı gibi yeni yönetim kuruluşu arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devem edeceğiz. Yarınlarımıza, aydınlık Türkye'ye AK Parti'nin kararlı çalışmalarıyla çıkılacaktır." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.