pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aile Yaşam Merkezinde Yağlı Boya Resim Sergisi Açıldı

03.05.2018 - 15:33, Güncelleme: 03.05.2018 - 15:33
 

Aile Yaşam Merkezinde Yağlı Boya Resim Sergisi Açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı 6. Dönem Yağlı Boya Resim Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı 6. Dönem Yağlı Boya Resim Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, iki gün açık kalacak sergide 96 kursiyerin 5 ayda yaptığı 673 tablodan 74'ü yer alıyor.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açılışta yaptığı konuşmada, kentin sanat, kültür ve edebiyatla ilgisinin yüksek olduğunu ifade ederek, yaptıkları faaliyetlerde bunu gördüklerini belirtti.Aile Yaşam Merkezini 2012 yılında açtıklarını ifade eden Bahçeci, her dönem yapılan eserleri sergilediklerine işaret ederek, şunları kaydetti:"Daha fazla eser üretildi ama sergilenecek eser sayısı 74. Kursa katkı sağlayan, gelen herkese, hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir ortamda, güzel eğitim veriyorlar. İnsanın boş vaktini değerlendirmesi kendine, ülkesine, şehrine faydalı bir şeyler yapması son derece önemli. Binalar güzel, külliyemizin içerisinde güzel sergi salonlarımız var ama buraları sizler dolduruyorsunuz. Aile Yaşam Merkezimiz güzel, konforlu, güvenli ama içinde sizler olduğunuz sürece oralar kıymetli. Sergimiz hayırlı ve uğurlu olsun."Başkan Bahçeci, konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı 6. Dönem Yağlı Boya Resim Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı 6. Dönem Yağlı Boya Resim Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, iki gün açık kalacak sergide 96 kursiyerin 5 ayda yaptığı 673 tablodan 74'ü yer alıyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açılışta yaptığı konuşmada, kentin sanat, kültür ve edebiyatla ilgisinin yüksek olduğunu ifade ederek, yaptıkları faaliyetlerde bunu gördüklerini belirtti.

Aile Yaşam Merkezini 2012 yılında açtıklarını ifade eden Bahçeci, her dönem yapılan eserleri sergilediklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Daha fazla eser üretildi ama sergilenecek eser sayısı 74. Kursa katkı sağlayan, gelen herkese, hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir ortamda, güzel eğitim veriyorlar. İnsanın boş vaktini değerlendirmesi kendine, ülkesine, şehrine faydalı bir şeyler yapması son derece önemli. Binalar güzel, külliyemizin içerisinde güzel sergi salonlarımız var ama buraları sizler dolduruyorsunuz. Aile Yaşam Merkezimiz güzel, konforlu, güvenli ama içinde sizler olduğunuz sürece oralar kıymetli. Sergimiz hayırlı ve uğurlu olsun."

Başkan Bahçeci, konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.