pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ahilik Haftası

20.09.2017 - 13:58, Güncelleme: 20.09.2017 - 13:58
 

Ahilik Haftası

Kutlama komitesi, Aksaray belediye Başkanı Yazgı'ya ziyarette bulundu

AKSARAY (AA) - Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.Yazgı, komite üyelerini makamında kabulünde yaptığı konuşmada, ahilik kültürünün yüzyıllar boyunca süre gelen anlayış olduğunu söyledi. Ahiliğin dün olduğu gibi bugün de esnaf ve sanatkarlar arasında dayanışma ve denetim sağladığını aktaran Yazgı, yeni meslek sahibi olan esnafların bu teşkilatın gereklerine göre hareket etmesi gerektiğini kaydetti.Yazgı, daha sonra hafta boyunca gerçekleşecek etkinler hakkında komite üyelerinden bilgi aldı. Ziyarete, Aksaray İl Ticaret Müdürü Vahit Özer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi üyeleri ile "yılın ahisi" seçilen Mehmet Hayri Terzi katıldı.
Kutlama komitesi, Aksaray belediye Başkanı Yazgı'ya ziyarette bulundu

AKSARAY (AA) - Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.

Yazgı, komite üyelerini makamında kabulünde yaptığı konuşmada, ahilik kültürünün yüzyıllar boyunca süre gelen anlayış olduğunu söyledi.

Ahiliğin dün olduğu gibi bugün de esnaf ve sanatkarlar arasında dayanışma ve denetim sağladığını aktaran Yazgı, yeni meslek sahibi olan esnafların bu teşkilatın gereklerine göre hareket etmesi gerektiğini kaydetti.

Yazgı, daha sonra hafta boyunca gerçekleşecek etkinler hakkında komite üyelerinden bilgi aldı.

Ziyarete, Aksaray İl Ticaret Müdürü Vahit Özer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi üyeleri ile "yılın ahisi" seçilen Mehmet Hayri Terzi katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.