pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Agü'de Önlük Giyme Töreni

07.12.2017 - 16:08, Güncelleme: 07.12.2017 - 16:08
 

Agü'de Önlük Giyme Töreni

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nde eğitime başlayan öğrenciler beyaz önlüklerini giydi.AGÜ'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nde eğitime başlayan öğrenciler beyaz önlüklerini giydi.AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sümer Kampüsü Büyükambar Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen önlük giydirme törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Alan, Prof. Dr. Yusuf Baran, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Kaplan ile çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve aileleri katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Kaplan, "Genetik Bilimci Olmaya Hazır mısınız?" konulu sunum yaptı.Tören, öğrencilere akademisyenler tarafından beyaz önlük giydirilmesinin ardından sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nde eğitime başlayan öğrenciler beyaz önlüklerini giydi.AGÜ'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nde eğitime başlayan öğrenciler beyaz önlüklerini giydi.

AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sümer Kampüsü Büyükambar Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen önlük giydirme törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Alan, Prof. Dr. Yusuf Baran, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Kaplan ile çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kaplan, "Genetik Bilimci Olmaya Hazır mısınız?" konulu sunum yaptı.

Tören, öğrencilere akademisyenler tarafından beyaz önlük giydirilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.