pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Agü Öğrencileri Mobil Uygulama Geliştiriyor

26.07.2017 - 12:48, Güncelleme: 26.07.2017 - 12:48
 

Agü Öğrencileri Mobil Uygulama Geliştiriyor

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisi Bölümü öğrencileri, mobil uygulama geliştiriyor. AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisi Bölümü öğrencileri, mobil uygulama geliştiriyor. AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilere akıllı telefon, tablet ve giyilebilir elektronik cihazlar için mobil uygulama dersleri verildi.Öğrenciler, 14 hafta süren Mobil Programlama dersi kapsamında akıllı telefon, tablet ve giyilebilir elektronik cihazlar için uygulama geliştirdi. Eğitimler hakkında bilgi veren Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şükrü Kuran, yazılım sektöründe en çok rağbet gören alanlardan birinin mobil uygulama alanı olduğunu ve bu nedenle öğrencilere diğer üniversitelerden farklı olarak Mobil Programlama dersleri verdiklerini ifade etti.Kuran, "Bu dersleri daha ikinci sınıftan itibaren veriyoruz. Bilgisayar mühendisliği öğrencileri, böylelikle mobil uygulama geliştirmeyi öğrenerek kariyerlerinde hızlı bir başlangıç yapıyorlar.'' ifadesini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisi Bölümü öğrencileri, mobil uygulama geliştiriyor. AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisi Bölümü öğrencileri, mobil uygulama geliştiriyor.

AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilere akıllı telefon, tablet ve giyilebilir elektronik cihazlar için mobil uygulama dersleri verildi.

Öğrenciler, 14 hafta süren Mobil Programlama dersi kapsamında akıllı telefon, tablet ve giyilebilir elektronik cihazlar için uygulama geliştirdi.

Eğitimler hakkında bilgi veren Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şükrü Kuran, yazılım sektöründe en çok rağbet gören alanlardan birinin mobil uygulama alanı olduğunu ve bu nedenle öğrencilere diğer üniversitelerden farklı olarak Mobil Programlama dersleri verdiklerini ifade etti.

Kuran, "Bu dersleri daha ikinci sınıftan itibaren veriyoruz. Bilgisayar mühendisliği öğrencileri, böylelikle mobil uygulama geliştirmeyi öğrenerek kariyerlerinde hızlı bir başlangıç yapıyorlar.'' ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.