pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağaç Ve Tahta Parçalarını Makete Dönüştürüyor

20.11.2018 - 14:28, Güncelleme: 20.11.2018 - 14:28
 

Ağaç Ve Tahta Parçalarını Makete Dönüştürüyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaşayan 51 yaşındaki Hüseyin Yalama, ağaç ve tahta parçalarından gemi maketleri yapıyor.Eldivan ilçesinde tek başına yaşamını...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaşayan 51 yaşındaki Hüseyin Yalama, ağaç ve tahta parçalarından gemi maketleri yapıyor.Eldivan ilçesinde tek başına yaşamını sürdüren Yalama, marangozlardan ve atölyelerden çıkan atık ağaç ve tahta parçalarını toplayıp evine götürüyor.Yalama, AA muhabirine, maket yapımıyla ilgili herhangi bir eğitim almadığını, kendi kendine öğrendiğini söyledi.Yapmak istediği şeyi bir kere görmesinin yeterli olduğunu dile getiren Yalama, "Daha sonra aynısını yapabilirim ama elimde yeterli alet olmadığı için yapmam biraz uzun sürüyor. ilk maketimi 1990 yılında yaptım." dedi.Bugüne kadar 150 civarında gemi maketi yaptığını belirten Yalama, bazılarını sattığını ama çoğunu ise hediye ettiğini belirtti.Yalama, büyük bir gemi maketini yaklaşık 20 günde tamamladığını da sözlerine ekeledi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaşayan 51 yaşındaki Hüseyin Yalama, ağaç ve tahta parçalarından gemi maketleri yapıyor.Eldivan ilçesinde tek başına yaşamını...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaşayan 51 yaşındaki Hüseyin Yalama, ağaç ve tahta parçalarından gemi maketleri yapıyor.

Eldivan ilçesinde tek başına yaşamını sürdüren Yalama, marangozlardan ve atölyelerden çıkan atık ağaç ve tahta parçalarını toplayıp evine götürüyor.

Yalama, AA muhabirine, maket yapımıyla ilgili herhangi bir eğitim almadığını, kendi kendine öğrendiğini söyledi.

Yapmak istediği şeyi bir kere görmesinin yeterli olduğunu dile getiren Yalama, "Daha sonra aynısını yapabilirim ama elimde yeterli alet olmadığı için yapmam biraz uzun sürüyor. ilk maketimi 1990 yılında yaptım." dedi.

Bugüne kadar 150 civarında gemi maketi yaptığını belirten Yalama, bazılarını sattığını ama çoğunu ise hediye ettiğini belirtti.

Yalama, büyük bir gemi maketini yaklaşık 20 günde tamamladığını da sözlerine ekeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.