pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Afrin'deki Askerlere 1 Tır Su Gönderildi

23.03.2018 - 18:43, Güncelleme: 23.03.2018 - 18:43
 

Afrin'deki Askerlere 1 Tır Su Gönderildi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinden Afrin'e, "gönül suyu" kampanyası kapsamında bir tır su gönderildi. Kızılcahamam Belediye binası önünden Müftü...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinden Afrin'e, "gönül suyu" kampanyası kapsamında bir tır su gönderildi. Kızılcahamam Belediye binası önünden Müftü Selçuk Kılıçbay'ın yaptığı dua ile yola çıkan su dolu tır, Afrin'de görevli Mehmetçik'e ulaştırılacak.Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Javsu, Kızılcahamam Çamlık Maden Suyu İşletmeleri ve Kızılcaören Köyü Yardımlaşma Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü kampanya, vatandaşlardan destek gördü.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinden Afrin'e, "gönül suyu" kampanyası kapsamında bir tır su gönderildi. Kızılcahamam Belediye binası önünden Müftü...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinden Afrin'e, "gönül suyu" kampanyası kapsamında bir tır su gönderildi.

Kızılcahamam Belediye binası önünden Müftü Selçuk Kılıçbay'ın yaptığı dua ile yola çıkan su dolu tır, Afrin'de görevli Mehmetçik'e ulaştırılacak.

Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Javsu, Kızılcahamam Çamlık Maden Suyu İşletmeleri ve Kızılcaören Köyü Yardımlaşma Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü kampanya, vatandaşlardan destek gördü.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.