pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Afrika Mutfağını Başkente Taşıdılar

27.06.2019 - 16:18, Güncelleme: 27.06.2019 - 16:18
 

Afrika Mutfağını Başkente Taşıdılar

Afrika yemeklerinin yapılıp satıldığı, "Afrika Mutfağı" isimli restoranın açılışı Cibuti ve Somali'nin Ankara büyükelçilerinin katılımıyla yapıldı

ANKARA (AA) - Başkentte Afrika yemeklerinin yapılıp satıldığı, "Afrika Mutfağı" isimli restoranın açılışı yapıldı. Afrikalı 7 girişimcinin açtığı restoranda Afrika yemeklerinin yanı sıra Türk yemekleri de servis ediliyor.Açılışa, Cibuti'nin Ankara Büyükelçisi Aden Houssein Abdıllahı, Somali'nin Ankara Büyükelçisi Jama Abdullahı Muhamed ve birçok Afrika vatandaşı katıldı. Duanın ardından restoranın açılış kurdelesi büyükelçiler tarafından kesildi.
Afrika yemeklerinin yapılıp satıldığı, "Afrika Mutfağı" isimli restoranın açılışı Cibuti ve Somali'nin Ankara büyükelçilerinin katılımıyla yapıldı

ANKARA (AA) - Başkentte Afrika yemeklerinin yapılıp satıldığı, "Afrika Mutfağı" isimli restoranın açılışı yapıldı.

Afrikalı 7 girişimcinin açtığı restoranda Afrika yemeklerinin yanı sıra Türk yemekleri de servis ediliyor.

Açılışa, Cibuti'nin Ankara Büyükelçisi Aden Houssein Abdıllahı, Somali'nin Ankara Büyükelçisi Jama Abdullahı Muhamed ve birçok Afrika vatandaşı katıldı.

Duanın ardından restoranın açılış kurdelesi büyükelçiler tarafından kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.