pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü İle Kosova Priştine Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü

05.11.2016 - 16:53, Güncelleme: 05.11.2016 - 16:53
 

Aeü İle Kosova Priştine Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile Kosova Priştine Üniversitesi arasında Uluslararası Eğitimsel İşbirliği protokolü imzalandı.Ahi Evran...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile Kosova Priştine Üniversitesi arasında Uluslararası Eğitimsel İşbirliği protokolü imzalandı.Ahi Evran Üniversitesinden yapılan açıklamada, Kırşehir'e gelen Kosova Priştine Üniversitesi heyeti ile Uluslararası Eğitimsel İşbirliği Protokolü imzalandığı belirtildi.Kosova ile sınırlar farklı olsa da gönül coğrafyalarında bir bütün olduklarını belirten AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu bölgelerde gönül bağı kurmanın hevesi içinde olduklarını kaydetti. Protokol imzalama törenine Kosova Priştine Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Myrvete Badivuku-Pantina ve Prof. Dr. Naser Sahiti’nin de aralarında bulunduğu heyet katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile Kosova Priştine Üniversitesi arasında Uluslararası Eğitimsel İşbirliği protokolü imzalandı.Ahi Evran...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile Kosova Priştine Üniversitesi arasında Uluslararası Eğitimsel İşbirliği protokolü imzalandı.

Ahi Evran Üniversitesinden yapılan açıklamada, Kırşehir'e gelen Kosova Priştine Üniversitesi heyeti ile Uluslararası Eğitimsel İşbirliği Protokolü imzalandığı belirtildi.

Kosova ile sınırlar farklı olsa da gönül coğrafyalarında bir bütün olduklarını belirten AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu bölgelerde gönül bağı kurmanın hevesi içinde olduklarını kaydetti.

Protokol imzalama törenine Kosova Priştine Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Myrvete Badivuku-Pantina ve Prof. Dr. Naser Sahiti’nin de aralarında bulunduğu heyet katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.