pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü, Almanya'daki Fuarda Tanıtıldı

30.03.2017 - 18:18, Güncelleme: 30.03.2017 - 18:18
 

Aeü, Almanya'daki Fuarda Tanıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), Almanya Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda tanıtıldı.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), Almanya Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda tanıtıldı.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Almanya'nın Dortmund kentinde düzenlenen Almanya Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda öğrencilere Ahi Evran Üniversitesi ve Kırşehir hakkında bilgi verildi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yurt dışından öğrenci kabulüne başlayan üniversitelerinde ilk yılda 140 yabancı öğrenciyle eğitim yapıldığını vurguladı.Türk vatandaşlarının yoğun bulunduğu Almanya’da tanıtım yapıldığını ifade eden Karakaya, şunları kaydetti:"Türk vatandaşlarının Almanya’da erişemedikleri yükseköğretim ihtiyacını karşılamayı ve dördüncü kuşak gurbetçilerimizin hem anadillerinden uzaklaşmasını engellemeyi hem de Türkiye de alacakları eğitimle Avrupa'da daha iyi bir temsile ulaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Evrensel değer anlayışı ile üniversitemiz, kendi öğrencilerimizin niteliklerini artırmaya çalışırken, diğer taraftan da eğitimin evrensel gücünü kullanmak için yurt dışında etkin bir tanıtım çalışması yürütüyoruz."Fuara, AEÜ Rektörü Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin Şimşek ve Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Erman Akıllı da katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), Almanya Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda tanıtıldı.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), Almanya Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda tanıtıldı.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Almanya'nın Dortmund kentinde düzenlenen Almanya Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda öğrencilere Ahi Evran Üniversitesi ve Kırşehir hakkında bilgi verildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yurt dışından öğrenci kabulüne başlayan üniversitelerinde ilk yılda 140 yabancı öğrenciyle eğitim yapıldığını vurguladı.

Türk vatandaşlarının yoğun bulunduğu Almanya’da tanıtım yapıldığını ifade eden Karakaya, şunları kaydetti:

"Türk vatandaşlarının Almanya’da erişemedikleri yükseköğretim ihtiyacını karşılamayı ve dördüncü kuşak gurbetçilerimizin hem anadillerinden uzaklaşmasını engellemeyi hem de Türkiye de alacakları eğitimle Avrupa'da daha iyi bir temsile ulaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Evrensel değer anlayışı ile üniversitemiz, kendi öğrencilerimizin niteliklerini artırmaya çalışırken, diğer taraftan da eğitimin evrensel gücünü kullanmak için yurt dışında etkin bir tanıtım çalışması yürütüyoruz."

Fuara, AEÜ Rektörü Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin Şimşek ve Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Erman Akıllı da katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.