pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adıyaman'da Uçak Seferlerine Sis Engeli

16.02.2019 - 12:03, Güncelleme: 16.02.2019 - 12:03
 

Adıyaman'da Uçak Seferlerine Sis Engeli

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Alınan bilgiye göre özellikle kent merkezi...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Alınan bilgiye göre özellikle kent merkezi ile Kahta ilçesinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Sis nedeniyle hava ulaşımında da aksamalar yaşandığı, İstanbul uçağının Adıyaman'a inemeyerek, Şanlıurfa'ya yönlendirildiği, Adıyaman-Ankara uçak seferinin ise iptal edildiği belirtildi. Sisin, akşam saatlerinde yoğunluğunu artırmasının beklendiği öğrenildi.
ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Alınan bilgiye göre özellikle kent merkezi...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Alınan bilgiye göre özellikle kent merkezi ile Kahta ilçesinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Sis nedeniyle hava ulaşımında da aksamalar yaşandığı, İstanbul uçağının Adıyaman'a inemeyerek, Şanlıurfa'ya yönlendirildiği, Adıyaman-Ankara uçak seferinin ise iptal edildiği belirtildi.

Sisin, akşam saatlerinde yoğunluğunu artırmasının beklendiği öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.