pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

19.09.2016 - 20:13, Güncelleme: 19.09.2016 - 20:13
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

- Abdullah Gül Üniversitesi: 36 - Mersin Büyükşehir Belediyespor: 42

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Turnuvası'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 42-36 yendi.Menderes Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan Abdullah Gül Üniversitesi, 5. dakikayı 5-0, ilk periyodu da 9-1 önde tamamladı.Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde toparlanan Mersin ekibi, soyunma odasına 18-13 önde gitmeyi başardı. Skordaki üstünlüğünü üçüncü çeyrekte sürdüren ve son periyoda 30-17 önde giren Mersin Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı da 42-36 kazandı.
- Abdullah Gül Üniversitesi: 36 - Mersin Büyükşehir Belediyespor: 42


ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Turnuvası'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 42-36 yendi.

Menderes Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan Abdullah Gül Üniversitesi, 5. dakikayı 5-0, ilk periyodu da 9-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde toparlanan Mersin ekibi, soyunma odasına 18-13 önde gitmeyi başardı.

Skordaki üstünlüğünü üçüncü çeyrekte sürdüren ve son periyoda 30-17 önde giren Mersin Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı da 42-36 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.