pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Açık Havada Kitap Okudular

28.03.2018 - 15:03, Güncelleme: 28.03.2018 - 15:03
 

Açık Havada Kitap Okudular

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Ürgüp ilçesinde Türkiye Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlendi.Avanos Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Ürgüp ilçesinde Türkiye Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlendi.Avanos Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve etkinliğe katılan vatandaşlar açık havada kitap okudu.İlçe Kütüphane Müdürü Nuray Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin saptanmasında kitap okuma oranlarının da belirleyici faktör olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Okuma etkinliğindeki amaç insanlara okumanın önemini hatırlatmaktır. Kitap okumak, insanların bilgi, genel kültür ve kelime hazinesinin gelişmesini sağladığı gibi zihinsel gelişime de katsı sunmaktadır. Bu yüzden okuma alışkanlığının daha küçük yaşlarda kazandırılması donanımlı genç nesillerin yetiştirilmesinde büyük katkı sağlayacaktır. Bu kapsamda etkinliklerimiz sürecek." Ürgüp ilçesinde ise Tahsin Ağa Halk Kütüphanesinde bir araya gelen öğrenciler, kütüphane görevlilerince kendilerine dağıtılan kitapları okudu.Çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı etkinliğin sonunda İlçe Halk Kütüphanesine en son üye kaydı yapılan Tuğçe Bayar ve Mustafa Evcil'e bisiklet hediye edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Ürgüp ilçesinde Türkiye Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlendi.Avanos Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Ürgüp ilçesinde Türkiye Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlendi.

Avanos Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve etkinliğe katılan vatandaşlar açık havada kitap okudu.

İlçe Kütüphane Müdürü Nuray Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin saptanmasında kitap okuma oranlarının da belirleyici faktör olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Okuma etkinliğindeki amaç insanlara okumanın önemini hatırlatmaktır. Kitap okumak, insanların bilgi, genel kültür ve kelime hazinesinin gelişmesini sağladığı gibi zihinsel gelişime de katsı sunmaktadır. Bu yüzden okuma alışkanlığının daha küçük yaşlarda kazandırılması donanımlı genç nesillerin yetiştirilmesinde büyük katkı sağlayacaktır. Bu kapsamda etkinliklerimiz sürecek."

Ürgüp ilçesinde ise Tahsin Ağa Halk Kütüphanesinde bir araya gelen öğrenciler, kütüphane görevlilerince kendilerine dağıtılan kitapları okudu.

Çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı etkinliğin sonunda İlçe Halk Kütüphanesine en son üye kaydı yapılan Tuğçe Bayar ve Mustafa Evcil'e bisiklet hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.