pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Acehan, Şehitler İçin Başsağlığı Diledi

05.02.2018 - 10:53, Güncelleme: 05.02.2018 - 10:53
 

Acehan, Şehitler İçin Başsağlığı Diledi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı. Acehan, mesajında, Türk...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı. Acehan, mesajında, Türk milletinin her türlü terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğini artırarak millet olarak kenetlenmeye devam edeceğini belirtti. Şehit ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyen Acehan, şunları kaydetti:"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimize, terör örgütü üyeleri tarafından saldırıda bulunulmuş ve saldırıda 5 askerimizin şehit olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Yine Kilis'e yapılan saldırıda 1 askerimiz, Çukurca ilçesi Güven Dağı'ndaki üs bölgesinde düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan askerimizle ile Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Erol Çavuş Sınır Karakoluna düzenlenen saldırıda 2 askerimiz daha şehit olmuştur. Üst üste gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmüştür ancak dış ve iç düşmanlar şunu hiçbir zaman unutmasınlar, Türk milleti olarak bizleri hiçbir zaman hain terör saldırılarıyla diz çöktüremezler. Manevi destek ve dualarıyla 80 milyonun tek yürek olarak arkasında durduğu güçlü devletimiz ve kahraman güvenlik güçlerimiz terör örgütlerinin kökünü kazıyacaktır."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı. Acehan, mesajında, Türk...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Acehan, mesajında, Türk milletinin her türlü terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğini artırarak millet olarak kenetlenmeye devam edeceğini belirtti.

Şehit ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyen Acehan, şunları kaydetti:

"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimize, terör örgütü üyeleri tarafından saldırıda bulunulmuş ve saldırıda 5 askerimizin şehit olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Yine Kilis'e yapılan saldırıda 1 askerimiz, Çukurca ilçesi Güven Dağı'ndaki üs bölgesinde düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan askerimizle ile Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Erol Çavuş Sınır Karakoluna düzenlenen saldırıda 2 askerimiz daha şehit olmuştur. Üst üste gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmüştür ancak dış ve iç düşmanlar şunu hiçbir zaman unutmasınlar, Türk milleti olarak bizleri hiçbir zaman hain terör saldırılarıyla diz çöktüremezler. Manevi destek ve dualarıyla 80 milyonun tek yürek olarak arkasında durduğu güçlü devletimiz ve kahraman güvenlik güçlerimiz terör örgütlerinin kökünü kazıyacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.