pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abdullah Gül Üniversitesi'nde Transfer

11.09.2017 - 17:33, Güncelleme: 11.09.2017 - 17:33
 

Abdullah Gül Üniversitesi'nde Transfer

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekibi, Sırp oyuncu Maja Miljkovic ve oyun kurucu Gülşah Duman ile 1 yıllığına anlaştı

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi Sırp oyuncu Maja Miljkovic ve MBK Doğuş Hastanesi'nden Gülşah Duman'ı transfer etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bu yıl hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için transfer çalışmalarını sürdüren Kayseri ekibi, geçen yıl Belçika'nın Castors Braine forması giyen 29 yaşında 1,70 metre boyundaki Maja Miljkovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Kırmızı-siyahlı ekip, yerli oyuncu çalışmaları kapsamında da oyun kurucu Gülşah Duman ile de 1 yıllığına anlaştı.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekibi, Sırp oyuncu Maja Miljkovic ve oyun kurucu Gülşah Duman ile 1 yıllığına anlaştı

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi Sırp oyuncu Maja Miljkovic ve MBK Doğuş Hastanesi'nden Gülşah Duman'ı transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bu yıl hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için transfer çalışmalarını sürdüren Kayseri ekibi, geçen yıl Belçika'nın Castors Braine forması giyen 29 yaşında 1,70 metre boyundaki Maja Miljkovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-siyahlı ekip, yerli oyuncu çalışmaları kapsamında da oyun kurucu Gülşah Duman ile de 1 yıllığına anlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.