pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

08.12.2017 - 15:33, Güncelleme: 08.12.2017 - 15:33
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

Kaman ve Mucur ilçelerinde protesto eylemleri düzenlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ve Mucur ilçelerinde, bazı sivil toplum kuruluşları, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararını protesto etti. Mucur Çarşı Meydanı'nda toplanan grup adına AK Parti Mucur Gençlik Kolları Başkanı Samet Gökşen basın açıklaması yaptı. Peygamberler şehri Kudüs'ün mahremiyetine karşı yapılan bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ortaya konulan güçlü tepkinin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurgulayan Gökşen, ümmetin birliği ve Kudüs'e yapılan bu saldırı karşısında her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Protesto eylemine bazı sivil toplum kuruluşları da destek verdi.- KamanKaman ilçesinde de ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararı protesto edildi.AK Parti Kaman Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu başkanlarının destek verdiği eylem Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. AK Parti Kaman Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tekeli, yaptığı basın açıklamasında, Trump'ın aldığı bu kararın yok hükmünde olduğunu belirterek, karara Müslüman dünyasının güçlü bir şekilde tepki vermesi gerektiğini dile getirdi.Kudüs’ün tüm Müslümanlar için kırmızı çizgi olduğunu ve bu kararın Ortadoğu’da barış ve huzuru tehdit ettiğini vurgulayan Tekeli, "Alınan kararın İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti artırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir." dedi."Kahrolsun İsrail", "Kudüs Müslümanlar'ındır" şeklinde sloganlar atan grup, olaysız şekilde dağıldı.
Kaman ve Mucur ilçelerinde protesto eylemleri düzenlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ve Mucur ilçelerinde, bazı sivil toplum kuruluşları, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararını protesto etti.

Mucur Çarşı Meydanı'nda toplanan grup adına AK Parti Mucur Gençlik Kolları Başkanı Samet Gökşen basın açıklaması yaptı. Peygamberler şehri Kudüs'ün mahremiyetine karşı yapılan bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ortaya konulan güçlü tepkinin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.

Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurgulayan Gökşen, ümmetin birliği ve Kudüs'e yapılan bu saldırı karşısında her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Protesto eylemine bazı sivil toplum kuruluşları da destek verdi.

- Kaman

Kaman ilçesinde de ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararı protesto edildi.

AK Parti Kaman Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu başkanlarının destek verdiği eylem Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

AK Parti Kaman Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tekeli, yaptığı basın açıklamasında, Trump'ın aldığı bu kararın yok hükmünde olduğunu belirterek, karara Müslüman dünyasının güçlü bir şekilde tepki vermesi gerektiğini dile getirdi.

Kudüs’ün tüm Müslümanlar için kırmızı çizgi olduğunu ve bu kararın Ortadoğu’da barış ve huzuru tehdit ettiğini vurgulayan Tekeli, "Alınan kararın İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti artırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir." dedi.

"Kahrolsun İsrail", "Kudüs Müslümanlar'ındır" şeklinde sloganlar atan grup, olaysız şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.