pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

13.12.2018 - 13:08, Güncelleme: 13.12.2018 - 13:08
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Karaman Valisi Fahri Meral, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak beğendiği fotoğraflar için oy kullandı.Vali Meral, makamında AA muhabirinden fotoğraflar hakkında bilgi alarak haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.Meral, haber kategorisinde Khaled Akasha'nın "Doğu Guta'nın bebekleri", yaşam kategorisinde Ömer Ürer'in "Hüzünlü son veda", spor kategorisinde ise Serhat Zafer’in "Atlı akrobat" fotoğrafına oy verdi.
Karaman Valisi Fahri Meral, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak beğendiği fotoğraflar için oy kullandı.

Vali Meral, makamında AA muhabirinden fotoğraflar hakkında bilgi alarak haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Meral, haber kategorisinde Khaled Akasha'nın "Doğu Guta'nın bebekleri", yaşam kategorisinde Ömer Ürer'in "Hüzünlü son veda", spor kategorisinde ise Serhat Zafer’in "Atlı akrobat" fotoğrafına oy verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.