pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

19.12.2017 - 13:43, Güncelleme: 19.12.2017 - 13:43
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Niğde Valisi Şimşek, 3 fotoğraf için oy kullandı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Şimşek, "Yılın Fotoğrafları" oylaması için seçkideki AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.Haber kategorisinde Yunus Keleş'in "Kayyara'da yanan petrol kuyuları", yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" ve spor kategorisinde de Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Galatasaray-Fenerbahçe" başlıklı fotoğraflarına oy veren Şimşek, fotoğrafların her birinin ayrı güzellikte olduğunu söyledi.AA muhabirlerinin çok güzel işler yaptığını belirten Şimşek, şöyle konuştu: "Anadolu Ajansı muhabirlerimiz gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışlar, bizlere birbirinden güzel fotoğraflar sunmuşlar, seçerken gerçekten çok zorlandık. Fotoğraflar, bildiğiniz üzre o anı ölümsüzleştiren ve geleceğe ışık tutan belgelerdir. Bu anlamda böyle bir çalışmanın yapılması gerçekten sevindirici, Anadolu Ajansımızı bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorum."
Niğde Valisi Şimşek, 3 fotoğraf için oy kullandı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Şimşek, "Yılın Fotoğrafları" oylaması için seçkideki AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde Yunus Keleş'in "Kayyara'da yanan petrol kuyuları", yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" ve spor kategorisinde de Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Galatasaray-Fenerbahçe" başlıklı fotoğraflarına oy veren Şimşek, fotoğrafların her birinin ayrı güzellikte olduğunu söyledi.

AA muhabirlerinin çok güzel işler yaptığını belirten Şimşek, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansı muhabirlerimiz gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışlar, bizlere birbirinden güzel fotoğraflar sunmuşlar, seçerken gerçekten çok zorlandık. Fotoğraflar, bildiğiniz üzre o anı ölümsüzleştiren ve geleceğe ışık tutan belgelerdir. Bu anlamda böyle bir çalışmanın yapılması gerçekten sevindirici, Anadolu Ajansımızı bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.