pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Aa Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"

Siyaset 11.07.2017 - 21:13, Güncelleme: 11.07.2017 - 21:13
 

"Aa Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çekilmiş 60 fotoğraftan oluşan "AA Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Aksarayl

AKSARAY (AA)- Aksaray'da, "Anadolu Ajansı (AA) Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı.AA foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çekilmiş 60 fotoğraftan oluşan sergi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda Aksaraylılar ile buluştu.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, serginin açılışında yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitlerini anmak için bugün itibarıyla çeşitli programlar ve etkinlikler düzenlediklerini söyledi.15 Temmuz'un unutulmaması adına çok önemli bir fotoğraf sergisinin açılışını yaptıklarını ifade eden Yazgı, şöyle konuştu: "Sergiye desteklerinden dolayı Anadolu Ajansına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Buradaki fotoğrafların kaynağı kendileridir. Darbeye teşebbüsün çok şiddetli yaşandığı özellikle köprüde, İstanbul'da ve Ankara'da ve farklı alanlarda çekilmiş fotoğraflar sergimizde yer alıyor. Bu darbeyi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu nedenle bu fotoğraflar bizim için çok değerli. Sergiyi gezerken o günkü anılar teker teker hafızalarımızda canlanıyor. Allah bir daha memleketimize bu tür badireler yaşatmasın. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizle beraber bizlere güç versin. Bu fotoğraf arşivini bizlere açtığı için bizlere yardımcı olduğu için Aksaray'ımızda böyle güzel bir etkinliğe destek sağladığı için Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum." Vatandaşlardan Derya Akça ise 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen o günleri unutamadığını ifade ederek, şunları kaydetti:"Şu an resim sergisini geziyoruz. O güne dair duyguları, anıları tekrar yaşadık. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin her zaman yanındayız. O günleri unutmayacağız, unutturmayacağız. Ayrıca Anadolu Ajansına ve belediyemize bu güzel sergiyi bizlere sunduğu için de teşekkür ediyoruz." Açılışa, Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çekilmiş 60 fotoğraftan oluşan "AA Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Aksarayl

AKSARAY (AA)- Aksaray'da, "Anadolu Ajansı (AA) Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı.

AA foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çekilmiş 60 fotoğraftan oluşan sergi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda Aksaraylılar ile buluştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, serginin açılışında yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitlerini anmak için bugün itibarıyla çeşitli programlar ve etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

15 Temmuz'un unutulmaması adına çok önemli bir fotoğraf sergisinin açılışını yaptıklarını ifade eden Yazgı, şöyle konuştu:

"Sergiye desteklerinden dolayı Anadolu Ajansına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Buradaki fotoğrafların kaynağı kendileridir. Darbeye teşebbüsün çok şiddetli yaşandığı özellikle köprüde, İstanbul'da ve Ankara'da ve farklı alanlarda çekilmiş fotoğraflar sergimizde yer alıyor. Bu darbeyi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu nedenle bu fotoğraflar bizim için çok değerli. Sergiyi gezerken o günkü anılar teker teker hafızalarımızda canlanıyor. Allah bir daha memleketimize bu tür badireler yaşatmasın. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizle beraber bizlere güç versin. Bu fotoğraf arşivini bizlere açtığı için bizlere yardımcı olduğu için Aksaray'ımızda böyle güzel bir etkinliğe destek sağladığı için Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum."

Vatandaşlardan Derya Akça ise 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen o günleri unutamadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şu an resim sergisini geziyoruz. O güne dair duyguları, anıları tekrar yaşadık. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin her zaman yanındayız. O günleri unutmayacağız, unutturmayacağız. Ayrıca Anadolu Ajansına ve belediyemize bu güzel sergiyi bizlere sunduğu için de teşekkür ediyoruz."

Açılışa, Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.