pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

09.03.2018 - 09:48, Güncelleme: 09.03.2018 - 09:48
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

YOZGAT (AA) - Sarıkaya’da Güntülü Kadın Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınları yemekte bir araya getirdi.Bir lokantada...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya’da Güntülü Kadın Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınları yemekte bir araya getirdi.Bir lokantada düzenlenen etkinliğe, Güntülü Kadın Derneği yönetimi ve ilçede yaşayan çok sayıda kadın katıldı.Programa katılan Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, bayanlara çiçek takdim ederek, Kadınlar Günü'nü kutladı. Güntülü Kadın Derneği Başkanı Hicran Temur, yaptığı konuşmada, yaşamın ve tüm güzelliklerin bir 'ana'dan başladığını belirterek yaşanılır bir dünya için bireylerin gelişmesinde yetişmesinde kadınların en önemli görevi üstlendiğini söyledi.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya’da Güntülü Kadın Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınları yemekte bir araya getirdi.Bir lokantada...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya’da Güntülü Kadın Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınları yemekte bir araya getirdi.

Bir lokantada düzenlenen etkinliğe, Güntülü Kadın Derneği yönetimi ve ilçede yaşayan çok sayıda kadın katıldı.

Programa katılan Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, bayanlara çiçek takdim ederek, Kadınlar Günü'nü kutladı.

Güntülü Kadın Derneği Başkanı Hicran Temur, yaptığı konuşmada, yaşamın ve tüm güzelliklerin bir 'ana'dan başladığını belirterek yaşanılır bir dünya için bireylerin gelişmesinde yetişmesinde kadınların en önemli görevi üstlendiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.