pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2017 - 19:23, Güncelleme: 08.03.2017 - 19:23
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın ve Kadına Şiddet - Çocuk...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın ve Kadına Şiddet - Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı" konulu konferans düzenlendi.Belediye toplantı salonunda düzenlenen konferansa Nevşehir Kadın Danışma Merkezi'nde görevli psikolog Azime Tekin, konuşmacı olarak katıldı.Tekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün bir kutlama günü değil bilinçlenme ve farkındalık oluşturma günü olduğunu vurguladı."Toplumumuzda kadına ve çocuğa şiddet ve istismar büyük sorunların başındadır." diyen Tekin, şunları kaydetti:"Kadına şiddet, çocuk hakları ve istismarı konusunda sesimizi yükseltmemiz çok önemli. Çocuklarımıza kişisel alan, mahrem alan, sosyal alan ve kamusal alan sınırlarını anlayabilecekleri şekilde anlatmalıyız. Çocuklara sır tutma diye bir öğreti verilmemeli, bu istismar aracı olarak kullanılabilir. Tam aksine fikirlerini ve duygularını açıkça ifade etmeleri istenmelidir."Tekin, Nevşehir Kadın Danışma Merkezi'nde kadınlara ve çocuklara yönelik yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın ve Kadına Şiddet - Çocuk...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın ve Kadına Şiddet - Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı" konulu konferans düzenlendi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen konferansa Nevşehir Kadın Danışma Merkezi'nde görevli psikolog Azime Tekin, konuşmacı olarak katıldı.

Tekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün bir kutlama günü değil bilinçlenme ve farkındalık oluşturma günü olduğunu vurguladı.

"Toplumumuzda kadına ve çocuğa şiddet ve istismar büyük sorunların başındadır." diyen Tekin, şunları kaydetti:

"Kadına şiddet, çocuk hakları ve istismarı konusunda sesimizi yükseltmemiz çok önemli. Çocuklarımıza kişisel alan, mahrem alan, sosyal alan ve kamusal alan sınırlarını anlayabilecekleri şekilde anlatmalıyız. Çocuklara sır tutma diye bir öğreti verilmemeli, bu istismar aracı olarak kullanılabilir. Tam aksine fikirlerini ve duygularını açıkça ifade etmeleri istenmelidir."

Tekin, Nevşehir Kadın Danışma Merkezi'nde kadınlara ve çocuklara yönelik yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.