pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

53. Kütüphane Haftası

29.03.2017 - 13:18, Güncelleme: 29.03.2017 - 13:18
 

53. Kütüphane Haftası

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 53. Kütüphane Haftası etkinliklerle kutlanıyor.Beyşehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde, hafta kapsamında gerçekleştirilen...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 53. Kütüphane Haftası etkinliklerle kutlanıyor.Beyşehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde, hafta kapsamında gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Türk milleti olarak okuma konusunda sıkıntılı olduklarını belirterek, bu sorunun aşılması gerektiğini söyledi. Okumada günümüz teknolojik imkanlarına dikkat çeken ve bunun iyi kullanılması gerektiğini vurgulayan Şahiner, artık bir telefona dünyanın kitabının yüklenebileceğini kaydetti.Şahiner, kendisinin de yıllardır günde 1,5 saat kitap okuduğunu, sabah 6.00 ila 7.30 saatlerininin bu konuda en verimli zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizinve hepimizin kurtuluşu okumaktan geçiyor." dedi.İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Kemal Yeşilyurt ise kütüphanesinin çalışmaları ve hafta ile ilgili bilgiler verdi. Türkiye'deki kütüphane sayısının bin 412 olduğunu vurgulayan Yeşilyurt, buna karşın 570 bin kahvehane olduğunu belirterek, "Ülkemizde 49 bin kişiye bir kütüphane düşerken, 122 kişiye bir kahvehane düşmektedir." dedi.Daha sonra öğrenciler kütüphane ve kitapla ilgili şiirler okudu. Kütüphaneden en fazla yararlanan okuyuculara ise çeşitli ödüller verildi. Program, kitap sergisinin gezilmesi ile son buldu.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 53. Kütüphane Haftası etkinliklerle kutlanıyor.Beyşehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde, hafta kapsamında gerçekleştirilen...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde 53. Kütüphane Haftası etkinliklerle kutlanıyor.

Beyşehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde, hafta kapsamında gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Türk milleti olarak okuma konusunda sıkıntılı olduklarını belirterek, bu sorunun aşılması gerektiğini söyledi.

Okumada günümüz teknolojik imkanlarına dikkat çeken ve bunun iyi kullanılması gerektiğini vurgulayan Şahiner, artık bir telefona dünyanın kitabının yüklenebileceğini kaydetti.

Şahiner, kendisinin de yıllardır günde 1,5 saat kitap okuduğunu, sabah 6.00 ila 7.30 saatlerininin bu konuda en verimli zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizinve hepimizin kurtuluşu okumaktan geçiyor." dedi.

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Kemal Yeşilyurt ise kütüphanesinin çalışmaları ve hafta ile ilgili bilgiler verdi.

Türkiye'deki kütüphane sayısının bin 412 olduğunu vurgulayan Yeşilyurt, buna karşın 570 bin kahvehane olduğunu belirterek, "Ülkemizde 49 bin kişiye bir kütüphane düşerken, 122 kişiye bir kahvehane düşmektedir." dedi.

Daha sonra öğrenciler kütüphane ve kitapla ilgili şiirler okudu. Kütüphaneden en fazla yararlanan okuyuculara ise çeşitli ödüller verildi.

Program, kitap sergisinin gezilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.