pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

53. Kütüphane Haftası

27.03.2017 - 14:58, Güncelleme: 27.03.2017 - 14:58
 

53. Kütüphane Haftası

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen programa Vali Yardımcısı...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfü İbiş ve İl Müftüsü Salih Sezik ve öğrenciler katıldı. Kitap sergisi açılışıyla başlayan programda konuşan Vali Yardımcısı Çakır, kitapların insanlara yaşamayı öğretmeye çalıştığını belirtti. Yaşamayı öğretmek için kitapların bir kenarda beklediğini aktaran Çakır, şunları dile getirdi:"Bize yaşamayı okullar öğretmeye çalışıyor, üniversiteler öğretmeye çalışıyor. Ama öğrenebiliyor muyuz? Gün boyu geçirdiğimiz trafik kazaları, taraf olduğumuz kavgalar, savaşlar bu hayatı çok iyi yaşayamadığımızı açıkça gösteriyor. Barış içinde güzelce yaşayamadığımızı ne yazık ki yüzümüze her gün televizyon haberler de şak şak vuruyor."İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Karabacak, Halk kütüphanesinin 1923 yılından bu tarafa hizmet verdiğini söyledi. Konuşmaların ardından İl Halk Kütüphanesinden en çok kitap okuyanlara da ödülleri verildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen programa Vali Yardımcısı...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfü İbiş ve İl Müftüsü Salih Sezik ve öğrenciler katıldı.

Kitap sergisi açılışıyla başlayan programda konuşan Vali Yardımcısı Çakır, kitapların insanlara yaşamayı öğretmeye çalıştığını belirtti.

Yaşamayı öğretmek için kitapların bir kenarda beklediğini aktaran Çakır, şunları dile getirdi:

"Bize yaşamayı okullar öğretmeye çalışıyor, üniversiteler öğretmeye çalışıyor. Ama öğrenebiliyor muyuz? Gün boyu geçirdiğimiz trafik kazaları, taraf olduğumuz kavgalar, savaşlar bu hayatı çok iyi yaşayamadığımızı açıkça gösteriyor. Barış içinde güzelce yaşayamadığımızı ne yazık ki yüzümüze her gün televizyon haberler de şak şak vuruyor."

İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Karabacak, Halk kütüphanesinin 1923 yılından bu tarafa hizmet verdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından İl Halk Kütüphanesinden en çok kitap okuyanlara da ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.