pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

5 Bin Yıllık Tuz Mağarası "Yeraltı Tuz Şehri" Olacak

26.06.2019 - 14:48, Güncelleme: 26.06.2019 - 14:48
 

5 Bin Yıllık Tuz Mağarası "Yeraltı Tuz Şehri" Olacak

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Hititler döneminden bu yana tuz elde edilen mağara, "Yeraltı Tuz Şehri" olacak.Çankırı Belediyesi ve Kuzey Anadolu Kalkınma...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Hititler döneminden bu yana tuz elde edilen mağara, "Yeraltı Tuz Şehri" olacak.Çankırı Belediyesi ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Yeraltı Tuz Şehri Projesi"nin kaynak temini için KUZKA yetkililerine sunum gerçekleştirdi.Esen, burada yaptığı konuşmada, Çankırı'nın turizm atağı için düğmeye bastığını söyledi.Tuz Mağarası'nın "Yeraltı Tuz Şehri" olarak ziyaretçilere açılması için proje çalışmalarının hızlandırıldığını dile getiren Esen, "Tamamlanma aşamasında olan projenin kaynak teminini belirlemek için doğru bir rota çizmek gerekir. Bu proje tamamlanıncaya kadar ziyaretçilerin tuvalet, lavabo, mescit, danışma, kafeterya ve otopark ihtiyaçlarının giderilmesi, belediye tarafından sağlanacak." dedi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Hititler döneminden bu yana tuz elde edilen mağara, "Yeraltı Tuz Şehri" olacak.Çankırı Belediyesi ve Kuzey Anadolu Kalkınma...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Hititler döneminden bu yana tuz elde edilen mağara, "Yeraltı Tuz Şehri" olacak.

Çankırı Belediyesi ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Yeraltı Tuz Şehri Projesi"nin kaynak temini için KUZKA yetkililerine sunum gerçekleştirdi.

Esen, burada yaptığı konuşmada, Çankırı'nın turizm atağı için düğmeye bastığını söyledi.

Tuz Mağarası'nın "Yeraltı Tuz Şehri" olarak ziyaretçilere açılması için proje çalışmalarının hızlandırıldığını dile getiren Esen, "Tamamlanma aşamasında olan projenin kaynak teminini belirlemek için doğru bir rota çizmek gerekir. Bu proje tamamlanıncaya kadar ziyaretçilerin tuvalet, lavabo, mescit, danışma, kafeterya ve otopark ihtiyaçlarının giderilmesi, belediye tarafından sağlanacak." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.