pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

5 Aralık Kadın Hakları Günü

05.12.2017 - 13:53, Güncelleme: 05.12.2017 - 13:53
 

5 Aralık Kadın Hakları Günü

NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla kadınlara çiçek ve broşür dağıttı. Ömer Halisdemir Meydanı'nda...

NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla kadınlara çiçek ve broşür dağıttı. Ömer Halisdemir Meydanı'nda gerçekleştirilen programda, kadınlara Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri çiçek ve kadın haklarının yazılı olduğu broşürü vererek günlerini kutladı. Öğrencilerden Mücahit Bilgi, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 Aralık 1934'te Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde ettiğini söyledi. Kadın Hakları Günü'nün ve kadın haklarının hafızalardan silinmemesi gerektiğini belirten Bilgi "Eski kahraman, vatansever Türk kadınlarımızı kendimize örnek alıp, her konuda duyarlı olup, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için yaşadığımız olumsuzluklara karşı duyarlı olup seyirci kalmamalıyız." dedi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla kadınlara çiçek ve broşür dağıttı. Ömer Halisdemir Meydanı'nda...

NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla kadınlara çiçek ve broşür dağıttı.

Ömer Halisdemir Meydanı'nda gerçekleştirilen programda, kadınlara Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri çiçek ve kadın haklarının yazılı olduğu broşürü vererek günlerini kutladı.

Öğrencilerden Mücahit Bilgi, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 Aralık 1934'te Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde ettiğini söyledi.

Kadın Hakları Günü'nün ve kadın haklarının hafızalardan silinmemesi gerektiğini belirten Bilgi "Eski kahraman, vatansever Türk kadınlarımızı kendimize örnek alıp, her konuda duyarlı olup, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için yaşadığımız olumsuzluklara karşı duyarlı olup seyirci kalmamalıyız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.