pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü

04.12.2016 - 10:23, Güncelleme: 04.12.2016 - 10:23
 

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü

Eskişehir Valisi Çelik:- "Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeridir."

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin, kadınların saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeri olduğunu bildirdi.Vali Çelik, "5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü" nedeniyle yayımladığı mesajında, aynı zamanda kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 82. yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirtti.Fedakarlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınları, hayatın her alanında etkin bir şekilde görmenin sevindirici olduğunu dile getiren Vali Çelik, şunları kaydetti:"Üzerine düşen görevlerin üstesinden gelmeyi bilen, en kutsal görevlerden biri olan annelik görevlerinin yanı sıra vatan savunmasında da yer alarak üstün başarılar gösteren kadınlarımız, kendilerine gösterilen saygıyı fazlasıyla hak etmektedirler. Kadınlarımız 1934 yılından günümüze kadar eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almış ve almaya devam edeceklerdir. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeridir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 'Bir toplum aynı gayeye bütün kadınları ve erkekleriyle yürümezse, ilerlemesine ve medenileşmesine teknik bakımdan imkan, ilmi bakımdan da ihtimal yoktur' demiştir. Kadınlarımıza daha iyi hizmet vermek için kadın konukevi hizmetleri kapsamında barınma, iş bulma, psiko-sosyal destek, eğitim ve danışmanlık, koruyucu ve önleyici tedbir kararları ve aile yardımı gibi hizmetler de titizlikle yürütülmektedir."
Eskişehir Valisi Çelik:- "Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeridir."

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin, kadınların saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeri olduğunu bildirdi.

Vali Çelik, "5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü" nedeniyle yayımladığı mesajında, aynı zamanda kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 82. yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirtti.

Fedakarlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınları, hayatın her alanında etkin bir şekilde görmenin sevindirici olduğunu dile getiren Vali Çelik, şunları kaydetti:

"Üzerine düşen görevlerin üstesinden gelmeyi bilen, en kutsal görevlerden biri olan annelik görevlerinin yanı sıra vatan savunmasında da yer alarak üstün başarılar gösteren kadınlarımız, kendilerine gösterilen saygıyı fazlasıyla hak etmektedirler. Kadınlarımız 1934 yılından günümüze kadar eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almış ve almaya devam edeceklerdir. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeridir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 'Bir toplum aynı gayeye bütün kadınları ve erkekleriyle yürümezse, ilerlemesine ve medenileşmesine teknik bakımdan imkan, ilmi bakımdan da ihtimal yoktur' demiştir. Kadınlarımıza daha iyi hizmet vermek için kadın konukevi hizmetleri kapsamında barınma, iş bulma, psiko-sosyal destek, eğitim ve danışmanlık, koruyucu ve önleyici tedbir kararları ve aile yardımı gibi hizmetler de titizlikle yürütülmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.