pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

4. Sivas Kitap Günleri Sona Erdi

06.09.2015 - 19:14, Güncelleme: 06.09.2015 - 19:14
 

4. Sivas Kitap Günleri Sona Erdi

4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sivas Kitap Günleri sona erdi.

4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında,  Sivas Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi koordinesinde; Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkıları ile şehrimizin önemli değerlerinden Şemsettin Sivasi anısına organize edilen “4. Sivas Kitap Günleri” sona erdi. Kitap Günleri kapsamında şehrimizde 7 gündür misafir olan yayınevleri, Tarihi Kent Meydanı’nda kitaplarını sergileyerek, kitapseverlerin yoğun taleplerine cevap verdiler. Tanınmış ve her biri konusunda geniş okuyucu kitlesine sahip olan birçok yazar, şair ve akademisyen Buruciye Medresesi’nde yaptıkları söyleşilerin ardından kalabalık kitlelerle imza programı gerçekleştirdiler. Konuklar; kitapseverlere, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman düşündürücü, kimi zaman da keyifli konuşmalar yaparak akıllarda kalıcı güzel günler yaşattı.Ayrıca, 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. Yıldönümünü kutlama programına katılmak üzere ilimize teşrif eden, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın İsmet Yılmaz Kitap günlerinin son gününde kitap stantlarını gezerek Yavuz Bahadıroğlu’nun söyleşisine katıldı.29 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen kitap günleri Sivas halkının yoğun ilgisini gördü. 90 stantta 120 yayınevi ile 150’ye yakın etkinliğin gerçekleştirildiği 4. Kitap Günleri renkli görüntülere sahne oldu. Programda her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma etkinliği düzenlendi Sivas Kitap Günleri koordinatörü Genel Sekreter Salih Ayhan, etkinliğin hazırlık aşamasından son gününe kadar görev alan tüm personelle birlikte, başarılı bir şekilde tamamlanan organizasyonun final pastasını kesti. - Sivas
4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sivas Kitap Günleri sona erdi.

4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında,  Sivas Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi koordinesinde; Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkıları ile şehrimizin önemli değerlerinden Şemsettin Sivasi anısına organize edilen “4. Sivas Kitap Günleri” sona erdi.

 

Kitap Günleri kapsamında şehrimizde 7 gündür misafir olan yayınevleri, Tarihi Kent Meydanı’nda kitaplarını sergileyerek, kitapseverlerin yoğun taleplerine cevap verdiler. Tanınmış ve her biri konusunda geniş okuyucu kitlesine sahip olan birçok yazar, şair ve akademisyen Buruciye Medresesi’nde yaptıkları söyleşilerin ardından kalabalık kitlelerle imza programı gerçekleştirdiler. Konuklar; kitapseverlere, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman düşündürücü, kimi zaman da keyifli konuşmalar yaparak akıllarda kalıcı güzel günler yaşattı.

Ayrıca, 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. Yıldönümünü kutlama programına katılmak üzere ilimize teşrif eden, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın İsmet Yılmaz Kitap günlerinin son gününde kitap stantlarını gezerek Yavuz Bahadıroğlu’nun söyleşisine katıldı.

29 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen kitap günleri Sivas halkının yoğun ilgisini gördü. 90 stantta 120 yayınevi ile 150’ye yakın etkinliğin gerçekleştirildiği 4. Kitap Günleri renkli görüntülere sahne oldu.

 

Programda her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma etkinliği düzenlendi

 

Sivas Kitap Günleri koordinatörü Genel Sekreter Salih Ayhan, etkinliğin hazırlık aşamasından son gününe kadar görev alan tüm personelle birlikte, başarılı bir şekilde tamamlanan organizasyonun final pastasını kesti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.