pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2016 - 18:33, Güncelleme: 28.10.2016 - 18:33
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, mesaj yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Günay, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği üstün mücadele ve milletin iradesi sonucu kazanılan Kurtuluş Savaşı sonra kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. yıl dönümünü kutladı.Geride bırakılan 93 yılın önemini ve değerini bir kez daha anladıklarını ifade eden Günay, şunları kaydetti:"Cumhuriyet için verilen bu mücadelenin yılmaz bekçileri olduğumuz unutulmamalıdır. Cumhuriyet, demokrasiyi ve ulusal egemenliği içinde barındırdığı sürece erdemdir ve bizler ona sahip çıktığımız sürece var olmaya devam edecektir. Çocuklarımızın geleceği için cumhuriyete, cumhuriyetimizin geleceği için ise tıpkı 15 Temmuz gecesi tekrar filizlenen milli irade ve demokrasi mücadelesine her alanda devam etmeliyiz. Bizler bu ülkenin birer neferiyiz ve farklılıklarımızla hep birlikte çok değerliyiz. Bu birlikteliği bozmaya 93 yıldır gücü yetmeyenlere en güzel cevabı yine birlik ve beraberlik içinde vereceğiz."
AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, mesaj yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Günay, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği üstün mücadele ve milletin iradesi sonucu kazanılan Kurtuluş Savaşı sonra kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. yıl dönümünü kutladı.

Geride bırakılan 93 yılın önemini ve değerini bir kez daha anladıklarını ifade eden Günay, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet için verilen bu mücadelenin yılmaz bekçileri olduğumuz unutulmamalıdır. Cumhuriyet, demokrasiyi ve ulusal egemenliği içinde barındırdığı sürece erdemdir ve bizler ona sahip çıktığımız sürece var olmaya devam edecektir. Çocuklarımızın geleceği için cumhuriyete, cumhuriyetimizin geleceği için ise tıpkı 15 Temmuz gecesi tekrar filizlenen milli irade ve demokrasi mücadelesine her alanda devam etmeliyiz. Bizler bu ülkenin birer neferiyiz ve farklılıklarımızla hep birlikte çok değerliyiz. Bu birlikteliği bozmaya 93 yıldır gücü yetmeyenlere en güzel cevabı yine birlik ve beraberlik içinde vereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.