pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2017 - 14:03, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:03
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

YOZGAT (AA) - Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ebediyete intikal etmiş öğretmenler için mevlit okuttu.Çapanoğlu...

YOZGAT (AA) - Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ebediyete intikal etmiş öğretmenler için mevlit okuttu.Çapanoğlu Büyük Camisi'nde düzenlenen mevlit programı, Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda ilahiler okundu ve merhum öğretmenler için dua edildi. Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Güneşer, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde merhum öğretmenleri dua ile anmak için bir araya geldiklerini belirterek, "Mevlit programını ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizi yad etmek için milli eğitim müdürlüğümüz mevlit programı düzenledi. Biz de imam hatip lisesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte katıldık. Öğrencilerimiz Kur'an okudu dua etti. Vefat eden tüm öğretmenlerimize rahmet diliyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ebediyete intikal etmiş öğretmenler için mevlit okuttu.Çapanoğlu...

YOZGAT (AA) - Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ebediyete intikal etmiş öğretmenler için mevlit okuttu.

Çapanoğlu Büyük Camisi'nde düzenlenen mevlit programı, Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda ilahiler okundu ve merhum öğretmenler için dua edildi.

Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Güneşer, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde merhum öğretmenleri dua ile anmak için bir araya geldiklerini belirterek, "Mevlit programını ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizi yad etmek için milli eğitim müdürlüğümüz mevlit programı düzenledi. Biz de imam hatip lisesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte katıldık. Öğrencilerimiz Kur'an okudu dua etti. Vefat eden tüm öğretmenlerimize rahmet diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.