pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2017 - 10:23, Güncelleme: 23.11.2017 - 10:23
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirgil, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirgil, mesajında, bir ülkenin kalkınıp gelişmesinde temel şartın o ülkedeki eğitim ve öğretimden geçtiğini ifade etti.Öğretmenlere büyük görevler düştüğünü aktaran Demirgil, şunları kaydetti:"Onlar verdikleri bilimsel, çağdaş, mesleki ve sosyal eğitimle geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlik mesleğine, onurunu ve itibarını kazandıran, tüm değerleri aynı heyecan ve bilinçle sahiplenen, başta görevi başında şehit düşmüş, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, hayatta olan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirgil, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirgil, mesajında, bir ülkenin kalkınıp gelişmesinde temel şartın o ülkedeki eğitim ve öğretimden geçtiğini ifade etti.

Öğretmenlere büyük görevler düştüğünü aktaran Demirgil, şunları kaydetti:

"Onlar verdikleri bilimsel, çağdaş, mesleki ve sosyal eğitimle geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlik mesleğine, onurunu ve itibarını kazandıran, tüm değerleri aynı heyecan ve bilinçle sahiplenen, başta görevi başında şehit düşmüş, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, hayatta olan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.